in ,

Broertje van Bad Boy Brody overleden.. Sterkte Brody!

Het is een heftige periode voor Ex On The Beach Double Dutch-deelnemer Brody. Een aantal dagen geleden vertelde hij dat zijn geliefde broertje Donnie overleden is. Via Instagram deelt Brody een aantal hartverscheurende teksten.

Overleden
Brody – die tijdens de uitzendingen van EOTBDD ook wel bekend stond als Brody Bad – maakt op Instagram bekend dat hij door een ongekend zware periode gaat.

“Rust in vrede liefste broertje, ik ga je missen”, schreef Brody bij een foto van zijn broertje. “Ik hou voor altijd van jou, dikke kus, je oude broer. Daltons forever tijger.”

Lees ook  Man betrapt op vreemdgaan, vriendin gooit as van zijn moeder in rivier

Verlies
Het overlijden van zijn broertje valt Brody enorm zwaar. In zijn Instagram Stories deelt hij nog een aantal foto’s van Donnie met daarbij flink wat emotionele teksten.

“Ik ben moe broertje, ik denk aan je. Hopelijk de hele wereld, en blijven ze dat ook doen. Ik mis je zo erg, ik zag je vandaag en het was zo onwerkelijk. Je bent voor altijd een rockstar #forever27club.”

Lees ook  Vermiste jongen (11) uit Lelystad na urenlange zoektocht weer terecht

Ook EOTBDD-deelnemer Viktor, die voor een lange tijd samen was met Donnie, deelde een emotioneel bericht op Instagram. Zij liet in haar bericht weten dat ze hoop dat Donnie zijn rust gevonden heeft.

Wat er precies is gebeurd met Donnie, is op dit moment niet duidelijk. We wensen iedereen in ieder geval enorm veel sterkte met dit verdrietige nieuws.

Oei: dít gebeurt er met je achterwerk als je de hele dag zit

Vader die huis met vrouw en kinderen in brand stak wordt onderzocht in Pieter Baan Centrum