in

Enzo Knol deelt gewaagde foto in adamskostuum.

Enzo Knol kan maar geen afscheid nemen van de zomer. Op Instagram deelde Knol een kiekje van zijn bloot achterwerk om zijn volgers eraan te herinneren dat het misschien wel eens de laatste dag mooi weer zou kunnen zijn.

Knol schreef bij de foto: “Laat je gaan en geniet ervan want misschien is dit wel de laatste dag met mooi weer. Groetjes van mij & de witte kadetjes.” De fans vinden het allemaal erg hilarisch, maar reageren toch ook een beetje verward.

LEES OOK!
Peter R. de Vries boos op Transavia: ’Dan heb je wel lef zeg’

Zo reageerde een volger: “Fijne zondag, denk ik?” Een andere social mediagebruiker schreef: “Genoeg internet voor vandaag.”

Het kiekje kon op heel wat bijval rekenen, want op enkele uren tijd werd het meer dan 70.000 keer leuk gevonden en werden er 2.500 reacties achtergelaten.

Enzo Knol, die in het echte leven Enzo Erkelens heet, heeft het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. Hij is niet alleen vlogger, maar ook stemacteur. Zijn grote doorbrak kwam er toen hij in februari 2014 zijn arm brak nadat een stunt op een fiets compleet fout ging.

LEES OOK!
Man valt 60 kilo af - hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

Vrouw vertelt over haar extreem zeldzame allergie voor… Water!

Peter R. de Vries boos op Transavia: ’Dan heb je wel lef zeg’