in

Ellie Lust zwaargewond na ernstig ongeluk

Ellie Lust (55) maakte een lelijke val van de trap. In haar programma 112Vandaag getuigt ze uitgebreid over het ongeluk. Ze ging met haar vrouw Boukje naar de sportschool, maar toen sloeg het noodlot toe.

Bij binnenkomst gleed ze pardoes van de trap af. Ze raakte hierdoor zwaargewond. Daarna had ze een complete black-out. Ze vroeg bij de uitbater van de sportschool de camerabeelden op.

Ellie vertelt: “Je ziet me binnenkomen, Boukje loopt achter mij, ik zet nog een paar stappen en dan lijkt het er dus op dat ik mijn voet nét iets te ver op de trede zet, en dan val ik dus.”

Lees ook  Utrecht opent eerste Mario Kart-baan van Nederland

Enorme pijn
Ellie gleed naar omlaag op haar rug. Ze is opgevangen door de hulpdienst en ze kreeg pijnstilling. De voormalige politieagente vervolgt: “Ik was verder heel rustig, maar ik had ontzettend veel pijn.

En het wrange is natuurlijk dat ik tijdens mijn tijd bij de politie zo veel mensen een ambulance in heb begeleid, en dan lig je daar ineens zelf.”

Lees ook  Drie doden bij ernstig ongeluk in dorpje in Flevoland

Droevig
Ellie hield aan het ongeval een zwaar ribletsel over. Ze is er nog steeds het hart van in. “Ik heb echt verdriet gehad dat het gebeurd is, want je ligt daar ineens en bent zo kwetsbaar en klein.”

Door het ongeluk liep ze een interview met Björn van ABBA mis. Ellie kon alleen nog maar “gapen, hoesten, niezen en op mijn rug liggen.” Gelukkig kan ze ondertussen weer lachen, grapt ze.

Barbie Samantha de Jong laat zien wat ze onder de zonnebank aan heeft… niets dus!

Zien: Sylvie Meis verrast met hele fijne bikinifoto in jacuzzi!