in

Elke dag begroet een man dit kleine meisje. Op een dag verschijnt ze niet en hij gaat naar haar huis. Daar doet hij een vreselijke ontdekking.

De kleine Klynn Scales was negen jaar oud toen ze een bijzonder zware periode in haar jeugd doormaakte. In haar door geweld en alcohol vergeven huishouden bekommerde haar alleenstaande moeder zich niet om haar en haar kleine broertje. Om te overleven stal Klynn voedingswaren uit de plaatselijke supermarkt. Eén man en een noodlottige dag zouden echter alles veranderen.

Een politieagent was de enige persoon die ze vertrouwde en bewonderde: “Op het moeilijkste moment was hij er voor me en vertelde me dat hij er altijd voor me zou zijn als ik iets nodig had”, verklaarde Klynn tegenover een Amerikaanse televisiezender. “Hij zou ons altijd beschermen. Deze gedachte hielp me door mijn moeilijkste momenten.”

Jeff Colvin, politieagent bij het East Patrol Station in Kansas City, begroette het meisje elke dag. Aanvankelijk wist hij niet hoe erg het kleintje er aan toe was. Maar op een dag komt hij haar tijdens zijn ronde niet tegen. Hij had een slecht voorgevoel en ging op onderzoek.

Lees ook  Neef van Ridouan Taghi opgepakt op verdenking van organiseren liquidatie advocaat Derk Wiersum

Toen trof hij Klynn in haar huis aan. Een hartverscheurende aanblik diende zich aan: Ze lag ziek, ondervoed en verwaarloosd in bed. Er was niemand die voor haar zorgde. Jeff bracht haar meteen naar het ziekenhuis en dat zou het begin van een beter leven betekenen.

Helaas verloren ze daarna het contact. Klynn kende zelfs niet eens de naam van haar held. Enige tijd later verhuisde ze naar een andere staat. Vandaag, bijna 20 jaar later, woont ze in Houston, Texas. Maar enige tijd geleden kreeg ze toch nog de mogelijkheid om haar redder van toen te bedanken.

Lees ook  Trotse Patty Brard verklapt haar nieuwe gewicht.

Plotseling kreeg Jeff een e-mail van een meisje dat lang geleden in de buurt van zijn politiekantoor leefde. Daarop werd een ontmoeting geregeld in Kansas City: “Vaak weten we tijdens ons werk niet of we echt iemand geholpen hebben”, legt Jeff uit. “Zo verging het ook mij. Ik twijfelde er vaak aan of ik wel het juiste beroep gekozen had.”

Klynn is echter dolblij dat ze haar redder eindelijk persoonlijk kan bedanken. Hij had haar echt geholpen en was hem nooit vergeten. Om hem te eren draagt ze nu elke dag nog een armbandje met een bijzonder opschrift:

“Sergeant Jeff Colvin – een echte held.” Bekijk het hele verhaal in de onderstaande video en DEEL dit verhaal als je vindt dat we meer politieagenten als Jeff nodig hebben!

De man redt een blinde kat van de straat – Als hij haar iets op de piano voorspeelt, gebeurt het wonderbaarlijke.

8 maanden lang was de hond van de 11-jarige vermist. Zijn reactie als hij hem terugziet? Onbeschrijflijk!