in

“Elk moment kan je laatste zijn”, postte ze op Facebook. Een kwartier later gebeurde het ondenkbare

“Deze trip heeft me echt doen inzien dat je alle kansen en elk moment moet grijpen. Het kan altijd je laatste zijn.” Zo sloot de 18-jarige Tammy haar Facebookbericht af. De jonge mama uit West-Australië was samen met een drie vrienden onderweg met de wagen, toen het ondenkbare gebeurde.

Tammy Marchant reed in de nacht van woensdag op donderdag samen met Josh Graham (26) en twee andere passagiers in een 4×4 door Zuid-Australië, in de buurt van de stad Snowtown. Ze kwamen terug van een trip toen het voertuig om 0u30 een verschrikkelijke crash tegen een boom maakte en op zijn kop belandde. Josh en Tammy, beiden afkomstig uit West-Australië, overleefden de klap niet. De twee andere passagiers werden naar het ziekenhuis gevoerd, maar verkeren buiten levensgevaar.

Lees ook  Chantal Janzen post hysterisch filmpje over overstap Linda en Wendy.

“Ik werd wakker op de achterbank en zag dat we recht op de bomen in het midden van de snelweg afstevenden”, schreef één van de twee later op Facebook. “Ik raakte bewusteloos en toen ik weer bij positieven kwam, schreeuwde ik. Ik heb het raampje kapotgestampt met mijn voet, maar hoorde niemand van de drie medepassagiers.”

Facebookpost

Nauwelijks een kwartier voor de verschrikkelijke crash had Tammy nog een ontroerend bericht op Facebook gepost, dat door haar overlijden een nog diepere betekenis kreeg. Ze postte een foto van haar overleden hond Troy.

Lees ook  Heftig! ‘Ik beviel plots van een baby zonder dat ik wist dat ik zwanger was’

“Ik mis je zo, Troy. Waarom gaan de goeien altijd zo snel naar de hemel. Het is nu al vier-vijf maanden dat jij er niet meer bent en ik dacht eerlijk gezegd dat het makkelijker zou zijn. Jij was het beste wat mij sinds mijn tiende is overkomen. Ik zal altijd van je houden!”

“Deze trip heeft me echt doen inzien dat je alle kansen en herinneringen moet grijpen. Het kan altijd je laatste zijn.”

Onder de post reageren vrienden en familieleden nu verslagen op het plotse heengaan van Tammy.

“Jullie zijn nu weer herenigd”, schrijft iemand.

“Deze trip heeft ons hetzelfde doen beseffen, schat”, zegt iemand anders.

Muizen in huis? ZO kom je op een effectieve en diervriendelijke manier van ze af!

‘Bestel niks als je niet thuis bent!’: Tim krijgt briefje van pissige pakketbezorger