in

Eerste problemen voor Marco Borsato dienen zich al aan

Marco Borsato bracht donderdagochtend het nieuws naar buiten dat hij zijn werkzaamheden per direct stop zet, aangezien de zanger last heeft van een burn-out. Nu al brengt dat de nodige problemen met zich mee.

Marco is namelijk te zien in het nieuwe seizoen van The Voice Kids, waarvan de auditie- en battlerondes inmiddels al zijn opgenomen, maar die liveshows zijn pas later dit jaar te zien.

Een woordvoerder van RTL laat weten er momenteel nog geen duidelijkheid is. “Over de finale kunnen we op dit moment nog geen inschatting maken.

Lees ook  Als hij zijn dochter ziet, moet hij bijna kotsen. DAAROP had hij niet gerekend

Wij wensen Marco veel sterkte de komende tijd”, vertellen zij aan Nu.nl. Binnenkort maakt Marco bovendien zijn opwachting als gastcoach in The Voice of Holland. Ook die afleveringen zijn al opgenomen.

Tevens komt ook Marco’s jubileum in gevaar. De 53-jarige was naar aanleiding van zijn jubileum onder meer bezig met een project waarin hij samenwerkingen aanging met verschillende artiesten.

Lees ook  Hond gedumpt in plastic zak - Ze wilden hem opeten...

De eerste resultaten waren Hoe Het Danst, met Armin van Buuren en Davina Michelle, en Lippenstift met rapper Snelle.

Beide nummers werden vorig jaar grote hits, de eerste in jaren voor Marco. Ook wilde Marco weer verschillende concerten opzetten. Vorig jaar trad hij vijf keer op in De Kuip in Rotterdam.

Hoeveel vertraging de viering van Marco’s jubileum oploopt, is niet duidelijk. De zanger heeft voor onbepaalde tijd zijn agenda leeggemaakt.

Harteloze baasjes dumpen gehandicapte hond twee keer op één dag.

Amersfoortse Minke zoekt haar ouders en vindt een Chinees zusje in Denemarken