in

Eerste hulp bij kiespijn: Deze 2 natuurlijke ingrediënten zijn je redder in nood!

Een regelrechte nachtmerrie: Wanneer je tand of wortelbeschadigd is, kan dat leiden tot helse pijn. Direct een bezoek aan de tandarts brengen is helaas niet altijd mogelijk.

Je zal ook zien dat die vervelde kiespijn net in het weekend moet opspelen… Gelukkig is er een natuurlijk middeltje die de pijn aanzienlijk verminderd en wat je zelf kunt maken. Op deze manier houd je het wachten op de tandarts in ieder geval wel uit!

Lees ook  Barbara (33) werd vermoord door haar ex, die de moord op zijn moeder kopieerde

Wat heb je nodig:

– halve theelepel gemalen kruidnagel
– halve theelepel kokosolie

Kruidnagel bevat eugenol, een effectief middel tegen pijn. Kokosolie bevat antimicrobiële. Dit wordt in de geneeskunde gebruikt bij behandeling tegen infecties die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld bacteriën. Lees op de volgende pagina hoe je dit natuurlijke middel moet toepassen!

Meng de gemalen kruidnagel en kokosolie in een kom tot een pasta. Vervolgens breng je de pasta met behulp van een pipet of borstel aan op de zere plek en tand. Voor een optimaal effect herhaal je deze handeling drie keer daags! Deze methode heeft al bij veel mensen in geval van nood geholpen. Zit je met een hevige kiespijn en je hebt niet de mogelijkheid om direct een bezoek aan de tandarts te brengen dan moet je dit proberen!

Lees ook  89-jarige opa zit vol blauwe plekken, iedereen is in shock wanneer camera’s de vreselijke waarheid onthullen

Ken jij nog een maniertje om die vervelende kiespijn te verminderen? Deel ze dan met ons in de reacties!

Zo zag NikkieTutorials eruit voordat ze met YouTube begon

Jij hebt je behoefte jouw hele leven verkeerd gedaan! De correcte manier om op een toilet te zitten is ZO!