in

Eerst deed haar schouder pijn, maar dan begon haar lichaam uit zichzelf te bewegen. De reden liet me perplex achter.

Alles begon met een beetje schouderpijn die maanden duurde. Celeste Clancy, een 28-jarige Amerikaanse Georgia, was helemaal op en kon de meest eenvoudige taken niet meer aan. Ze consulteerde verschillende dokters, maar tevergeefs: niemand had een verklaring voor de pijn die haar uit haar slaap hield. Na verloop van tijd begon haar lichaam vreemd te reageren: spierspasmen, koude rillingen, geheugenverlies, pijn en nog meer pijn. Celeste was verlamd van de pijn en deze hel wilde maar niet ophouden, en niemand wist waarom.

Ze besloot om de symptomen op te nemen om aan anderen te tonen. Toen ze genoeg videomateriaal had toonde ze het aan een dokter, die de ernst van de situatie met eigen ogen kon zien. Hij dacht de oorzaak gevonden te hebben en liet de nodige onderzoeken uitvoeren. Iets daarna kreeg ze de diagnose: Celesta had de ziekte van Lyme.

De ziekte van Lyme wordt overgedragen door teken die men in het gras, op de grond en op honden vindt. Deze teken komen vooral op het platteland voor en Celeste was inderdaad naar Salem in Connecticut gereisd, en was daar wellicht door een teek gebeten. De ziekte van Lyme treft haar slachtoffers op verschillende en onverwachte manieren, en er bestaat niet meteen een remedie: op lange termijn laten verschillende organen het afweten, alsook het neurologisch systeem. Er bestaat antibiotica om de symptomen een beetje af te remmen, maar niets meer dan dat. De diagnose was verwoestend.

Lees ook  Gökmen T. bekent aanslag Utrecht en zegt alleen te hebben gehandeld

Celeste begon antibiotica te nemen om haar leven een beetje draaglijke te maken. Maar enkele weken later gebeurde er iets ongelofelijk: haar symptomen waren compleet verdwenen! Ze had geen pijn meer, geen spasmen, en ze had geen last meer van hetgeen waar ze al die tijd aan geleden had. Hadden de antibiotica een mirakel veroorzaakt? Maar tegelijk realiseerde ze zich dat ze al even niet meer gemenstrueerd af en ze vroeg zich af of ze misschien zwanger was.

Lees ook  Celstraf voor bespuwen agent en roepen ‘Fuck corona’ en ‘oprotten Rutte’

Ze repte zich naar de dichtstbijzijnde apotheek waar ze een dozijn zwangerschapstesten kocht, en probeerde de ene na de andere. En elke van de testen toonden hetzelfde resultaat: ze verwachtte een baby! Ze was stomverbaasd, te meer daar ze altijd anticonceptiva had genomen. De symptomen van haar ziekte verdwenen gelijktijdig met dit heugelijke nieuws. De enige verklaring: de zwangerschap had haar symptomen doen verdwijnen.

“De dokters hadden evenmin een logische verklaring. Voor mij is het de baby die me genezen heeft. Deze baby, die me nog niet kent, heeft mijn leven gered”, legt Celeste uit.

Wat er ook van zij, deze baby heeft het gezin zoveel meer gebracht dan alleen maar vreugde. Bekijk hieronder de video die Celeste aan haar dokters toonde om haar pijnen aan te tonen en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Bruid haakt in 8 maanden tijd haar eigen trouwjurk van 70 euro, ze zag eruit als een miljoen euro!

Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.