in

Een winkelmanager hoort een vrouw schreeuwen op het toilet. Als hij de deur opent, staat hij met grote ogen te kijken.

Ashleigh Miller Cross is de trotse moeder van een dochtertje van tien maanden. Op een dag gaat ze winkelen in een plaatselijke supermarkt. Dan merkt ze plots dat ze zich niet zo goed voelt.

Zo goed en kwaad als dat gaat, strompelt ze naar het toilet. Een binnen wordt ze overvallen door een bijzonder intense pijn. Ze had geen idee wat haar overkwam.

De winkelmanager van Atlantic Superstore in Bayres Lake, komt net uit zijn bureau gewandeld voor de lunch en hoort de vrouw schreeuwen. Hij rent naar de toiletten en vindt de vrouw.

Malcolm kan geen woord uitbrengen bij wat hij ziet. De bron van Ashleighs pijn was duidelijk: ze was aan het bevallen. Ashleigh had niet eens door dat ze zwanger was. Een assistent van de winkel kwam ook toegesneld en hij vertelt het volgende.

“De baby was al aan het zakken dus belde ik meteen een ziekenwagen. Gelukkig hebben we een medisch centrum vlakbij dus rende ik daar direct naartoe op zoek naar een dokter. Die kwam meteen mee en hielp de vrouw samen met een kassierster bevallen.”

Lees ook  Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.

De ziekenwagen kwam aan en bracht Ashleigh en haar baby van vier kilo die later de naam Ezra kreeg naar het hospitaal. Malcolm zei nog dat zei dat de moeder een grote glimlach op haar mond had bij heel het proces. Ze was volledig verrast. Ze had er lang over gedaan om van de bevalling van haar eerste kind, Mia, te bekomen en had daardoor niet gemerkt dat ze opnieuw zwanger was geraakt. “Ik had het echt niet door. Ik beviel van Mia 10 maanden geleden en mijn buik bleef gezwollen. Het was ook niet gepland.”

Voor Malcolm was het een heel nieuwe ervaring. Hij werkte op dat moment al 32 jaar in de winkel en had nog nooit zoiets meegemaakt. Wel herinnerde hij zich wel enkele koppels die elkaar ten huwelijk hadden gevraagd.

Lees ook  Inwoners Rectum, Waspik en Kuttingen krijgen gratis P0rnhub-abonnement

Ashleigh had veel geluk dat zovele mensen toesnelden om haar te helpen. Maar voor haar was Malcolm de held van de dag. “Met alles wat haar die dag overkwam, herinnert ze zich alleen maar mijn gezicht,” zei de manager. “Ik heb dus indruk op haar gemaakt, en zij op mij!”

Een gezonde jongen kwam ter wereld op de tegels van de toiletten van de supermarkt. Om Ezra te verwelkomen beloofde de winkel een luiervoorraad van 52 weken voor de nieuwe aardbewoner. Het verhaal liep als een vuur door heel de stad. Iedereen stuurde de moeder gelukwensen voor de komst van haar baby nummer twee!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bronnen: CBC News, CTV News, YouTube

De harten van de duikers breken, als ze deze dieren ontdekken, die in verschrikkelijke kooien onder water gevangen worden gehouden

MAN SPRINGT OP EEN ZWAAN IN DEN HOORN EN PAKT HEM BIJ ZIJN NEK, WAT HIJ VERVOLGENS DOET GAAT VIRAAL!