in

Een vrouw verwacht een vijfling. Moet je die buik eens zien!

In 2005, beslissen Rachelle en Jayson om voor de derde keer zwanger te worden. Vier maanden lang komt er niets uit de bus dus roepen de twee de hulp in van een vruchtbaarheidsdokter en beginnen een hormonenkuur. Met succes!

Eens zwanger, verheugde Rachel zich op de kans dat ze een tweeling zou krijgen. Tijdens een echo-onderzoek merkt de dokter echter een derde hartslag op. Wat later worden dat er vier. Nee toch niet, vijf!

“Het woord ‘gechoqueerd’ dekt de lading maar amper van wat ik toen voelde,” schreef Rachel in haar blog. “Ik zat er haast verdoofd bij terwijl de dokter me uitlegde hoe dit had kunnen gebeuren. Hij zei ook dat het behoorlijk gevaarlijk was om vijf baby’s te dragen en dat ze misschien beter twee of drie foetussen aborteerden om de overigen een hogere kans op overleving te bieden.”

Lees ook  Dit is het excuus van de huisbaas om een 92-jarige veteraan die kanker overleefde op straat te gooien [video].

Het ziet er meestal niet zo goed uit voor vierlingen, en nog minder voor vijflingen. De volgende weken praatten Rachel en Jayson vrijwel onafgebroken met dokters die allen voorstellen het aantal foetussen te verminderen. “Deze baby’s waren niet per ongeluk in mijn buik ontstaan, dat wist ik zeker,” schreef Rachel. “Het was het werk van God en Hij wou dat ik ze allemaal zou houden.”

Lees ook  Wat ontzettend bijzonder: pasgeboren meisje ‘loopt’ meteen

Uiteindelijk beslisten Rachel en Jayson om toch zo lang mogelijk door te gaan met de vijf baby’s als mogelijk.

De buik van Rachel bleef maar groeien. “Je bent nog nooit zo ontzettend dik geweest,” zie Jayson trots tegen zijn vrouw. Vijf dagen later, op 31 juli, 2007, zien de vijf kersverse kinderen voor het eerst daglicht: Kassidy, Kaydence, Rustin, Kyndall en Ryder, vijf kleine wondertjes stuk voor stuk.

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Hou je ogen op het hoge gras. Wat een hilarische video!!

Een haai komt recht op een duiker af. Als hij de buik van het dier ziet, bevriest zijn bloed!