in

Een vrouw filmt wat een man op zijn dak uitvoert. Dit kan niet door de beugel!

pIn de gemeente Nezahualcóyotl in Mexico, ontving de vzw. “PotenWereld” een vreselijke aangifte. Het ging om een kerel die een labrador op zijn dakterras gevangen hield. Buren had al meermaals gezien hoe de man het dier mishandelde, maar ze moesten dat eerst op video vastleggen om de hulp van de gemeente te krijgen.

In deze video zie je de man die het dier mishandelt. Als je een gevoelige maag hebt, kan je dit maar beter niet bekijken.

Er springen ons meteen duizend manieren in het hoofd om de man eens goed uit te schelden. Heb jij dat ook? Gelukkig heeft dit verhaal, omwille van deze video, toch nog een gelukkig einde.

Lees ook  Firma verkoopt bedden van bijna vier meter breed

De gemeentelijke politie redden de hond samen met PotenWereld en brengen haar naar een asiel. Dierenartsen kijken het dier na en vinden een hoop blessures als gevolg van de vele mishandelingen.

De teef heet tegenwoordig Nala en is op zoek naar een nieuwe thuis en ook naar gulle gevers, want haar behandeling kost handenvol geld. Je kan zelf ook steunen.

Lees ook  6 onverwachte douchefouten die je huid beschadigen

Twijfel nooit een moment om aangifte te doen van dierenmishandeling. Het beste is om het te filmen of foto’s te nemen. Op deze manier kunnen we allen ons steentje bijdragen om dit probleem te stoppen, zowel bij straathonden als bij honden dit thuis worden mishandeld. Steriliseer je honden, adopteer en koop niet, en zorg goed voor de dieren. Alle honden ter wereld zijn je ervoor ontzettend dankbaar. Waf!

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Een vriend van mama schiet peuter in het hoofd omdat hij onophoudelijk huilde.

Een moeder met haar kinderen wordt gefilmd door een medewerker van een zoo. Als hij de camera laat zwenken, roept iedereen plots: “Rennen!!!”