in

Een vriend van mama schiet peuter in het hoofd omdat hij onophoudelijk huilde.

Harry, 18 maanden, Riley, 2, en hun moeder Amy Allen bezochten in juli 2016 het huis van een vriend in het VK. Volgens de vriendin van Amy, Emma Horseman, huilde de baby “te veel.” Emma vroeg haar partner om Harry neer te schieten.

Emma beweert dat ze dit alleen maar had gezegd om Harry te doen ophouden met huilen. Helaas werd Harry door Jordan Walters vervolgens in het hoofd geschoten.

Volgens de verslagen dacht Walters dat het wapen, een luchtdrukgeweer, niet geladen was en twijfelde niet om het geweer op de jongen te richten en de trekker over te halen.

Lees ook  WIDM-Jamie Trenité laat zijn gespierde buik zien

Harry onderging een spoedoperatie en moest voor zijn leven vechten. Dokters weten niet of hij ooit helemaal zal herstellen.

Op het ogenblik van de schietpartij waren er vier kinderen aanwezig. De familie Walters vond dat blijkbaar een goed idee om het geweer boven te halen en schoon te maken – daarom was het zo gemakkelijk om het wapen te grijpen toen Harry begon te huilen.

Harry liep blijvende verwondingen op. Hij is blind aan één oog en lijdt elke dag aan posttraumatische beroertes.

Lees ook  De man werd door al zijn vinden voor gek verklaard. Maar op de dag van zijn huwelijk verbluft hij iedereen.

Walters pleitte schuldig aan ernstige slagen en verwondingen, maar Horseman ontkende deze aanklachten. De jury had amper 40 minuten nodig om haar over de hele lijn vrij te spreken. Dat is een schokkend resultaat.

Je moet je toch afvragen of Walters geschoten zou hebben, moest Emma niet gezegd hebben om dat te doen? Emma bleek de enige te zijn die niet zo inzat met het lot van Harry. Wat vind jij?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Het ziet eruit als een donker gat. Onder de grond ligt echter een verborgen stad!

Een vrouw filmt wat een man op zijn dak uitvoert. Dit kan niet door de beugel!