in

Een vreselijke man deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem vervolgens achter zijn auto aan.

Deze bizarre en vreselijke gebeurtenis vond plaatst in Tangxia County in China. Het baasje van de hond bond de hond met zijn nek aan een ketting vast aan zijn auto. Toen besloot hij om er mee te gaan rijden, op het begin kon de hond het nog volhouden maar na een tijdje was hij helemaal uitgeput. Naar eigen zegge was de baas bewust dat het dier helemaal uitgeput was maar hij reed gewoon door. Op het laatste trapte hij het gaspedaal zelfs nog even helemaal in.

 

Heel veel mensen hebben deze nachtmerrie van dichtbij meegemaakt, helaas durfde niemand iets te zeggen. Het beest stierf helaas al snel aan zijn verwondingen.

Lees ook  De harten van de duikers breken, als ze deze dieren ontdekken, die in verschrikkelijke kooien onder water gevangen worden gehouden

China is een land dat negatief bekend staat als het gaat om de welzijn van honden.  Zo wordt er elk jaar een bloederig festival gehouden in Yulin, waar veel hondjes worden gedood. Hier heeft de website Uitgelicht.nu ponlangs een artikel over geschreven, deze vind je hier.

Wat vind jij van deze actie? Vergeet je reactie niet te uiten op onze facebookpagina. Vergeet dit vooral niet te delen met je vrienden en familie.

Lees ook  Tijgermama bevalt, maar als de verzorgers DIT onder haar poten zien liggen, stokt hun adem!

Heel Nederland vind de bikinifoto van deze moeder geweldig, en de reden zal je verbazen..!

Gynaecoloog complimenteert me voor de extra moeite. Ik schaam me dood wanneer ik erachter kom waarom