in

Een vreemde grijpt haar achterwerk – de foto van haar briljante wraakactie gaat nu viraal

Vrouwen zijn nog te vaak het slachtoffer van s*ksuele intimidatie, bijvoorbeeld op festivals of in nachtclubs. Het is onacceptabel en niemand zou bang hoeven zijn om aangerand te worden tijdens een gezellige avond uit.

En mannen die vrouwen ongewenst aanraken komen er nog te vaak mee weg – veel vrouwen zijn bang om de incidenten te rapporteren. Maar de 32-jarige Krystal Olsen uit Arizona is niet een van hen.

Toen ze recent door een man in haar achterwerk werd gegrepen, besloot ze direct wraak te nemen!

Toen Krystal de hand van een vreemde op haar achterwerk voelde was ze kwaad. Maar in plaats van weg te lopen, draaide zich om en pakte zijn hand.

Lees ook  Te heet om van bil te gaan? Niet met deze standjes!

Ze sleepte hem mee naar de uitgang, waar de uitsmijters stonden. Ondertussen probeerde de man zich los te maken en duwde Krystal tegen een muur – maar Krystal is sterk en liet hem niet gaan.

Toen ze bij de straat aankwamen, belde Krystal de politie en vertelde wat er gebeurd was. Ze zette ook de man op de foto en postte die later op Twitter.

Boven de foto schreef ze: “Deze vent kneep in m’n achterwerk. Ik heb hem stevig vastgepakt en mee naar buiten genomen, hij sloeg me tegen de muur. En hij huilde als een baby toen hij gearresteerd werd.”

Lees ook  Onzuivere huid? Vermijd dan deze etenswaren en drankjes

De foto heeft grote indruk gemaakt op Twitter, waar ‘ie meer dan 350.000 keer leuk is gevonden en meer dan 80.000 keer is gedeeld. De grote meerderheid van de mensen juichten Krystal haar acties toe, maar sommige mensen zeggen dat ze te ver is gegaan, en een aantal schreven zelfs dat Krystal schuldig is aan mishandeling.

Ik denk dat haar reactie perfect was. Deze man denkt de volgende keer wel beter na voordat hij aan vrouwen zit. Deel als je ook vindt dat Krystal het juiste deed!

Na de dood van een 15-jarige, verspreidt het bericht van haar familie aan de pestkoppen zich over de hele wereld

Niemand weet waarom deze verloofden in het ziekenhuis zijn – dan kiezen ze een kamer waardoor iedereen tranen in zijn ogen krijgt