in

Een vrachtwagen maakt een einde aan haar leven. Wat ze achterlaat is stof om heel de wereld tot nadenken te stemmen!

Kinderen kijken altijd uit naar hun volgende verjaardagsfeestje. Ze willen een grote taart, ballons in alle kleuren, ontelbare geschenken en dat al hun vrienden aanwezig zijn. Het feest van de eeuw moet het worden, waar iedereen het achteraf over heeft. Maar terwijl iedereen droomt van nieuw speelgoed of de allernieuwste game console, vraagt de kleine Rachel Beckwith uit Washington, VS, om iet heel anders.

Rachel kwam te weten dat er plekken op aarde zijn waar mensen geen toegang hebben tot drinkbaar water. Dat kan ze niet verkroppen. Ze kan niet begrijpen dat water zo doodnormaal is in haar wereld terwijl anderen het gewoon niet hebben en doodgaan als ze niet kunnen drinken.

Rachel wil haar steentje bijdragen. Voor haar negende verjaardag vraagt ze dat iedereen haar geld geeft om dat dan te sturen naar een organisatie die vecht voor wereldwijde toegang tot drinkbaar water. Ze wil $300 bijeen brengen. Ze slaagt erin om $220 te verzamelen en is een beetje teleurgesteld. Maar ze geeft niet op.

Lees ook  Sarah uit ‘Wie Is De Mol?’ uit de kleren voor FHM! En wij hebben de foto’s:

Ongeveer een maand na haar verjaardag zitten Rachel en haar moeder in de auto. Onderweg knalt een vrachtwagen in op de rij auto’s en creëert een waar bloedbad op de weg. Er raken veertien wagens bij betrokken. Rachel en haar moeder worden naar het ziekenhuis gebracht. Rachels moeder komt er met enkele builen en schrammen van af maar Rachel verkeert in kritische toestand. Haar leven hangt aan een zijden draadje.

Met tranen in de ogen ziet Rachels moeder haar kind wegglijden. Ze smeekt haar kind de strijd niet op te geven. Maar drie dagen later komt het verdict. Rachel overlijdt aan haar verwondingen. De machines worden uitgeschakeld.

Enkele weken na Rachels dood, spreekt een pastoor met veel lof over haar project om geld in te zamelen voor drinkbaar water. De internetpagina die Rachel had opgestart werd vernieuwd. Via het internet wordt het verhaal van Rachel nu overal verteld. Mensen raken diep ontroerd en de giften beginnen toe te spoelen!

Lees ook  Vader laat zich zich van zijn meest walgelijke kant zien: Dochter van 7 jaar moet zich laten m*sbruiken door ped*fielen en het nog walgelijker als je de reden weet

Begin oktober werd Rachels droom dan eindelijk realiteit. Ze hebben één miljoen dollar bij elkaar gekregen, een beetje meer dan het oorspronkelijke doel! Daarmee konden 37700 mensen geholpen worden, de meerderheid in Ethiopië, om aan schoon water te geraken. Hier heb je een video die Rachels verhaal vertelt en dat van de mensen die ze hielp.

De laatste verjaardagswens van Rachel heeft de wereld een beetje beter gemaakt. Haar familie mag trots zijn op wat de kleine Rachel bereikte in haar leven en daarna!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Hulpverleners vinden de lijken van bejaard koppel na noodoproep. Maar hun familie noemt hun overlijdens “gewoon perfect.”

Deze jongen komt het hospitaal binnen met een open buik. De dokteres hoort wat de oorzaak is en kan het niet geloven!