in

Een van ’s werelds populairste p*rnoactrices onthult de reden waarom ze uit de business stapte.

Mia Khalifa, een van de meest presterende actrices voor P*rnHub, onthulde dat ze uit de business stapte na doodsbedreigingen van ISIS. In een interview op de podcast van voormalig wielrenner Lance Armstrong, New Forward, zei ze:

“Het begon allemaal uit de hand te lopen toen ik doodsbedreigingen van ISIS begon te krijgen. Toen besloot ik om eruit te stappen.”

Sommige mensen waren gechoqueerd door haar scènes omdat ze geregeld een hijab droeg. “Erop terugkijkend, weet ik niet wat me bezielde.

Lees ook  Vrouw vindt stukje glas in het gras. Het blijkt een 2.65 karaat diamant te zijn!

Ik was 21 en dom. Van zodra ik populair begon te worden, dacht ik ‘Maak dat je wegkomt.’ Ik wilde gewoon een beetje een rebel zijn. Maar het gaf me geen voldoening.”

De 25-jarige uit Libanon zegt dat haar carrière in de p*rno-industrie een “vergissing” was en dat ze het moeilijk heeft om haar voormalig imago achter zich te laten.

Khalifa werkt nu als gastvrouw van een sportshow, en ze zegt dat ze het er moeilijk mee heeft dat er constant negatieve dingen over haar verschijnen.

Lees ook  Zie je deze vreemde dingen wel eens zweven in je ooghoeken? Dit is wat het is…

Armstrong, die zijn zeven Tour de France zeges kwijtspeelde naar aanleiding van een dopingschandaal, kan daarover meepraten.

Hij zei:

“Drie maanden lang deed je iets, waarvan je toegaf dat het een grote vergissing was, maar voor alle zoekopdrachten in Google krijg je toch ‘p*rnoactrice.’

Als je mijn naam invult en 10 artikelen opent – ik deed uiteraard langer dan 3 maanden dingen fout – begint elk artikel met ‘beschaamd.’

Daarom heb ik veel medeleven en respect voor jou.”

Tweevoudige 86-jarige kinderverkr*chter vermijdt gevangenis “omdat hij oud en ziek is.

Verdrietig nieuws voor Queen Elizabeth