in

Een van de mannen gooit en sigarettenpeuk op zijn vriendin – dat hadden ze beter niet kunnen doen!

Soms zie je iemand langskomen en dan denk je “Daarmee moet je echt niet sollen”. De mannen uit de onderstaande video moeten dat iets vaker denken. Toen een man en zijn vriendin door een onderdoorgang liepen werden ze lastig gevallen door de twee mannen.

De twee mannen roepen wat naar het koppel, maar ze blijven doorlopen. De man heeft er echter genoeg van als een van de mannen dan een sigarettenpeuk op de vrouw gooit.

Lees ook  Huh! Is dit de vriend van Elodie van Ex on the Beach?

Ze hadden, zoals je in de onderstaande video, beter niet met de man en zijn vriendin kunnen sollen. De man slaat ze beide naar de grond.

De video is bijna een jaar oud, de Daily Mail twijfelde aan de echtheid van de video. Stel het is echt, aangezien we dat niet weten, krijgen de mannen dan hun verdiende loon? Wat vind jij? Deel het met ons in de reacties!

Lees ook  School straft 6-jarige jongen omdat hij te laat kwam. Gastheer van radioshow helpt om droevige mama een auto te schenken.

Papa is op militaire missie en stuurt een beer naar zijn dochter. ZIE waarom ze helemaal gek wordt als ze in de poot van de beer knijpt

De moeder legt de nieuwe kussens op de sofa en haar zoon huilt van het lachen! Kijk goed en je begrijpt waarom