in

Een stuk zeep onder de lakens kan een veelvoorkomend probleem verhelpen – en de truc gaat nu snel viraal

We horen vaak over natuurlijke remedies die een alternatief bieden voor dure medicijnen die op de lange termijn zwaar voor je lichaam kunnen zijn.

Als deze remedies werken, zijn ze het perfecte alternatief en ik ben er helemaal voor om het te proberen. Daarom moest ik de nieuwste truc delen door een stuk zeep onder je dekens te plaatsen voor een veelvoorkomend probleem voor de gezondheid dat een op de tien mensen in de VS kan treffen. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar veel mensen zweren erbij.

Het is geprezen als iets dat werkt voor veel patiënten met het rustelozebenensyndroom (RLS), de aandoening van een deel van het zenuwstelsel die de neiging om onze benen te bewegen regelt. Het veroorzaakt ongemakkelijke sensaties in je benen die gewoonlijk de slaap van mensen beïnvloeden.

Lees ook  Papa is kapot van de brief die zijn 15-jarige zoon achterliet. Dan ziet hij dat er een P.S. geschreven staat.

Het kan een teken zijn van een onderliggende ziekte, zoals de ziekte van Parkinson, nierfalen en diabetes, die vaak symptomen van RLS omvatten, en de behandeling van deze aandoeningen kan verlichting van RLS geven. Sommige medicijnen kunnen ook de symptomen verergeren en zelfs tijdens de zwangerschap kunnen sommige vrouwen RLS-symptomen ontwikkelen.

Dr. Oz behandelde de natuurlijke remedie in zijn show en suggereerde dat zeep met bepaalde oliën de beste keuze was, met name lavendelzeep, die je lichaam helpt ontspannen terwijl je probeert te slapen.

Er is geen medisch bewijs dat dit daadwerkelijk werkt, maar er is een suggestie dat de symptomen van RLS veroorzaakt kunnen worden door uitdroging en lage kaliumspiegels. De meeste zeepstaven bevatten natriumchloride en tijdens de slaap kan dat via de huid door de zeep worden opgenomen.

Lees ook  Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Hoewel het misschien ongelofelijk klinkt, zijn er mensen die het hebben geprobeerd en de effectiviteit ervan loven.

“Mijn moeder gebruikte zeep om pijn te verlichten en ook voor kramp in de benen”, zegt een bericht over Steady Health. “Ik dacht dat ze zichzelf misschien voor de gek hield. Nu heb ik elke avond verschillende zeepjes in bed bij me en plaats ze overal.

Het werkt voor mij en voor mijn man, en we gebruiken ook elke soort zeep. Het neemt de reden voor de pijn niet weg, maar het laat me wel toe om in slaap te komen als de pijn interfereert. Het is de moeite van het proberen waard! ”

Heb je deze truc eerder geprobeerd? Deel deze truc dan met vrienden en familie.

Waarom je ALTIJD je kleding moet wassen met azijn – de reden is geweldig

Prins Harry krijgt een brief van een jongen die zijn moeder heeft verloren en breekt koninklijke regels