in ,

Vader trouwt met dochter (4)

De 4-jarige Liva wil, net als zo veel andere jonge meisjes, het allerliefste trouwen met haar vader. Omdat de vader van Liva niet lang meer te leven heeft, is er haast geboden.

De stichting Bliss to Shine maakte het mogelijk om ze een stralende huwelijksdag te geven. Vandaag stapten ze in het huwelijksbootje.

Vader Ralph kreeg twee jaar geleden te horen dat hij een ernstige vorm van kanker heeft en zijn ziekte niet zou gaan overleven.

Lees ook  Rapper Sjors gedumpt door 62-jarige Marion, neemt wraak met andere oudere vriendin

Met de opkomst van het coronavirus stopte hij met chemobehandelingen. Hij vreesde dat zijn immuunsysteem daarvan achteruit zou gaan.

Trouwerij organiseren
Onlangs kreeg hij het slechte nieuws dat het nu echt niet heel lang meer duurt voordat zijn lichaam het zal opgeven.

“De moeder van Liva kwam met de vraag of wij nog heel snel een trouwerij konden organiseren, omdat dat is wat hun oudste dochter nog heel graag zou willen”, vertelt Joke Maessen van Bliss to Shine.

Lees ook  Maak kennis met David die leeft als een echte hond - "Ik laat hem elke dag uit"

“We zijn als een gek gaan bellen, rondvragen en regelen. Met als resultaat dat we deze mooie dag voor ze hebben kunnen regelen.”

Ralph en zijn vrouw zijn heel blij dat ze deze mooie herinnering nog konden maken met hun gezin.

“Er zijn genoeg tranen gevloeid, je weet wat hen te wachten staat. Daarom is het extra bijzonder dat dit kan”, vertelt Ralph. “Je wil juist nu herinneringen maken, meer tijd is er niet.”

Jongen bijna dood nadat hij luchtslang in achterwerk propt

Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!