in

Een moeder met haar kinderen wordt gefilmd door een medewerker van een zoo. Als hij de camera laat zwenken, roept iedereen plots: “Rennen!!!”

Het begon als een normaal zoobezoekje. Toen werd dit gezin plots geconfronteerd met een grote verrassing.
Gedurende acht lange maanden verbleef Sergeant Keith Howse in Afganistan. Zijn dochters, Nataja en Jorja, misten hun heldhaftige vader elke dag.

In juni 2012 bezoek de meisjes de zoo van Brookfield, samen met hun moeder. Op een gegeven moment worden ze uit het publiek gehaald voor een speciale truc met de dolfijnen.
De verteller van de show legde uit dat de vader van deze kinderen in Afganistan gelegerd was en daarom wilde de zoo iets speciaals voor ze doen.

Lees ook  Poahhh! Olcay Gulsen laat weinig aan de verbeelding over met deze bikinifoto!

Nataja en Jorja waren helemaal opgewonden, klaar voor een contact met de dolfijnen van nabij. Ze gaven de dieren te eten en streelden ze over hun neus. Maar dan wees de verzorger plots naar de andere kant van het water.

Seconden later zien de twee meisjes hun vader uit de coulissen tevoorschijn komen. Het was allemaal opgezet spel en de vader zat er vanaf het begin achter. De meisjes konden hun geluk niet op!
Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook.

Lees ook  Houd je scheetjes niet meer in – 7 verrassende gezondheidsvoordelen bij het delen van je scheet met anderen

Een vrouw filmt wat een man op zijn dak uitvoert. Dit kan niet door de beugel!

De dokter helpt een koppel bij het kinderen krijgen. Dan ontdekt hij iets zeer ongewoons dat hij niet voor zichzelf kan houden.