in

Een man reist 2.400 km om zijn vriendin te verrassen, maar vindt haar in de armen van een ander

\In een langdurige relatie is het belangrijk om nooit in de dagelijkse routine te vallen en elkaar te stimuleren met onverwachte ideeën, voorstellen en gebaren. Maar de meest wijze mensen weten echter heel goed dat, voordat je je geliefde verrast, je absoluut zeker moet zijn en op haar rechtvaardigheid moet vertrouwen, anders zou de verrassing een tragische gebeurtenis kunnen worden.

De hoofdrolspeler van het verhaal dat we je vandaag vertellen, heeft dit meegemaakt. Hij had een lange-afstandsrelatie met een meisje en besloot op een dag een berenkostuum te kopen en haar een onverwacht bezoek te brengen. Hij had waarschijnlijk niet verwacht dat hij zelf nog het meest verrast zou zijn.

  ‘Glee’-actrice Naya Rivera dood teruggevonden

Het verhaal, verspreid met een merkwaardige fotografische reeks, speelde zich af in China. De jongen lijkt een zeer lange reis te hebben gemaakt om zijn geliefde te bezoeken: 2.400 km! Als hij ter plekke aankomt, merkt hij echter dat ze een andere jongeman omhelst.

Zo doet hij met een gebroken hart zwijgend zijn masker af en onthult zijn “verrassing”. We zijn er zeker van dat het ook voor het meisje een echte schok zal zijn geweest!

Het is begrijpelijk dat de man zich omdraaide en weg liep, in zijn kostuum. Het meisje beseft dat ze iets heel stoms heeft gedaan en gaat hem achterna.

Zoals je op de foto’s kunt zien, is er ongetwijfeld een eindeloze reeks geweest van “het spijt me“, “ik hou van je“, “het is niet zoals het lijkt”… maar we weten niet of dit enig effect heeft gehad.

  Zoon vindt moeders oude bruiloftsvideo uit 1953- besluit een speciaal cadeau te geven

Wat we wel weten, is dat de meeste mensen uit de opmerkingen onder de foto’s heel boos zijn op het meisje en denken dat geen enkele verklaring zo’n grote vernedering en gebrek aan respect kan herstellen.

Of de jongen zijn ontrouwe vriendin heeft verlaten (zoals we hopen), of dat hij heeft besloten haar te vergeven, hij zal zeker een belangrijke les hebben geleerd: voordat je 2.400 km reist en je als beer verkleed, moet je 100% zeker zijn dat je je zielsverwant tegenover je hebt!

Dit meisje heeft in d’r eentje vijf broers opgevoed nadat beide ouders zijn overleden aan kanker

Armoo aka Rarri dropt eerste video van Amerikaanse album