in

Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Mannen beheersen verschillende eigenschappen waar vrouwen van houden, maar ook beheersen dezelfde mannen eigenschappen die vrouwen haten.

Sommigen zijn irritant, kinderachtig, bijdehand, etc. Wij van Debestezinnentjes hebben een samenstelling van eigenschappen die sommige mannen hebben die je nóóit meer mag laten gaan:

1. Je voelt je veilig bij hem. En dat heeft niets te maken met het gegeven of hij een bodybuilder is die als je persoonlijke bodyguard kan optreden of niet, maar het gevoel dat hij je geeft.

2. Hij is ambitieus. En hij stimuleert jou ook om je ambities – wat die ook mogen zijn – te bereiken.

3. Hij lacht om je grapjes. Dat is altijd een goed teken.

4. Hij luistert naar je. Ondertussen zit hij niet nog 100 andere dingen te doen, maar hij wil écht weten hoe je dag was en wat je aankomend weekend gaat doen.

5. Hij is altijd eerlijk tegen je. Je vraagt je nooit af of hij soms een dubbele agenda heeft. Of dat hij dingen voor je achter houdt.

Lees ook
Verschrikkelijk: Eloise van Oranje zwaargewond

6. Je hebt het gevoel dat je alles tegen hem kan zeggen en hij veroordeelt je nooit. Maakt niet uit hoe je je voelt of wat je denkt, je twijfelt er écht niet aan om het met hem te delen.

7. Als jij je rot voelt, doet hij er alles aan om je weer op te vrolijken. Hij verstopt zich niet angstig in een hoekje als jij in huilen uitbarst, maar hij haalt alles uit de kast om jou weer gelukkig te maken.

8. Hij gunt je je vrijheid. Jij gaat een avond stappen met je vriendinnen? Wees maar niet bang dat hij elk uur een berichtje stuurt met de vraag wat je aan het doen bent. Hij gaat lekker slapen. Of met zijn vrienden op pad.

9. Hij is altijd zichzelf. Hij doet zich nooit beter voor dan hij is, of gaat ineens heel cool doen als er anderen in de buurt zijn. Je kent maar één versie van hem en dat is ook de beste versie.

10. Hij geeft je het gevoel dat je speciaal bent.Dit gevoel hebben we misschien allemaal wel al eens gehad. Een man die jou echt het gevoel geeft dat je speciaal bent.

Lees ook
Waar blijft een scheet als je hem niet laat?

Dit komt vaak tot uiting in kleine dingen, het hoeft niet eens groots te zijn. De manier waarop hij je behandelt of naar je kijkt, de kleine dingen die hij tegen je zegt.

Vaak gaat het hierbij ook om de woorden en niet zozeer om de daden. Heel lief als hij fluistert dat hij van je houdt, maar als het hierbij blijft en verder niet veel voor je over heeft, dan is het niet zo speciaal.

Als hij de moeite neemt jou op te komen zoeken, dingen voor je over heeft… dán voel je je speciaal en geliefd.

11. Hij kijkt echt naar je. Hij staart je diep in je ogen aan en niet omdat hij zit te dagdromen, nee hij kijkt je écht aan.

Of hij bestudeert je als jullie in bed liggen of als jij aan het studeren bent. Deze man vindt het geweldig om naar je te kijken en je voelt je echt geliefd.

12. Hij legt zijn hand op jouw been.Dit betekent dat hij echt van jou houdt… Of in de meeste gevallen heeft hij zin in een vrij partij met jou.

Mannen die Audi rijden hebben een kleinere snikkel dan gemiddeld

Moeder (55) en dochter (19) douchen nog elke dag samen: “De beelden”