in

Een man doodt 21 katten maar wordt betrapt. Boontje komt om zijn loontje!

In San José in Californië (VS) werd een 26-jarige man veroordeeld tot 16 gevangenisstraf. Tijdens zijn proces werd aangetoond dat de kerel uit puur sadisme 21 katten ontvoerde en op gruwelijke wijze om het leven bracht.

Zelfs de ervaren rechter Sharon A. Chatman had in al haar jaren aan de balie nog nooit zoiets meegemaakt. De man, Robert Roy Farmer geheten, had duidelijk geen hart.

Het verhaal begint in september 2015. In dat jaar begonnen katten op mysterieuze wijze te verdwijnen in de wijk Cambrian Park. Al snel verspreidde zich het gerucht dat er een vreemde man in de wijk opereerde die katten zocht en ze in zijn rugzak stak. Één kat wist te ontsnappen en werd teruggevonden. Echter, het dier had wel een bijtwonde. De dierenarts die het beestje onderzocht kon de beet niet thuisbrengen. Geen enkel dier laat zulke sporen achter.

Een andere ontvoerde kat werd later dood aangetroffen. Het dier werd heftig toegetakeld. Ondertussen bleven er maar katten verdwijnen, vaak meerdere op één dag. Maar dan wordt de man op heterdaad betrapt. Een veiligheidscamera aan het huis van Miriam Petrova filmt hoe de man de poes van Miriam, genaamd Gogo uit de voortuin ontvoert. Het lijk van Gogo werd nooit teruggevonden maar de man op de beelden werd al wel geïdentificeerd: Robert Roy Farmer, zoon van een politiechef die reeds op pensioen ging.

Lees ook  Wat deze vrouw bij haar baby doet… Ze pakt pakt haar baby bij z’n armen en doet DIT. Belachelijk!

Robert werd gevonden terwijl hij in zijn auto lag te slapen. Naast hem lag het zwaar toegetakelde lichaam van een kat. Uit DNA-test die in de auto werden uitgevoerd werden sporen gevonden van in totaal 21 katten. De familie van Robert leefde in angst voor de man en kenden zijn sadisme maar al te goed. Een ouder familielid had Robert voor een tijdje op kost. Op een dag zag ze dat de man haar kat vastgebonden had en tegen de muur geslagen tot het dier overleed.

Lees ook  Brandweer brengt gepeste jongen thuis – uren later staan er vreemden voor de deur

Alsof dat nog niet verschrikkelijk genoeg was, ontdekte de gerechtsdierenarts ook dat sommige dieren s*ksueel mishandeld werden voor ze stierven.

Farmer werd door een psycholoog onderzocht en die stelde een antisociale persoonlijkheidsstoring vast bij Robert. De man is niet in staat empathie te voelen. Hij heeft geen geweten of medegevoel. De psycholoog waarschuwde ervoor dat Robert zich niet tot dieren zou beperken. Robert verklaarde dat hij in het verleden al meermaals zin had om een mens te doden.

Voor zijn gruweldaden die een voor een bewezen werden, kreeg Robert 16 jaar gevangenisstraf. Het is maar goed dat de man gevonden werd nog voor hij zijn sadisme op mensen ging botvieren. Robert is werkelijk een ziek mens en gelukkig zijn katten (en mensen) nu veilig voor hem.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Ontmaagd bruidje pleegt zelfmoord tijdens huwelijksnacht in Marokko

Wat knap: deze vrouw viel zóveel af dat haar eigen man haar niet herkende