in

Een jonge vrouw wordt in de hoek gedreven door twee mannen. Dan ziet ze plots angst in hun ogen en ze draait zich om…

bijna eindeloze vakantie. Georgia Bradley van de Universiteit van Plymouth in Engeland, wil ten volle genieten van deze zinderende levensfase. Ze is 25 als ze beslist de zon op te zoeken tijdens de opkomende schoolvakantie.

Ze vliegt naar Griekenland en verblijft in een gezellig appartement op het strand. Op een dag gaat ze wandelen op het eiland.

Het paradijslijk plaatje werd al gauw aan diggelen geslagen toen ze twee mannen op haar af zag komen met minder aangename bedoelingen. Ze was helemaal alleen. De mannen vragen haar om samen met hen iets te gaan drinken maar Georgia vertrouwt het zaakje niet. En ja hoor, de mannen werden meteen agressief en grepen haar arm vast. Ze wist dat ze in een zeer vervelende situatie was terecht gekomen en er was niemand in de buurt om haar te helpen.

Lees ook  Er bestaat een draagbaar toilet, zodat je kunt poepen waar je maar wil.

Dan gebeurde er een wonder. De mannen deinzen plots achteruit bij het zien van een gigantische hond. Het dier gromt en blaft agressief naar de twee mannen en ze aarzelen geen moment om het op een lopen te zetten.

Georgia ontsnapt en loopt terug naar haar appartement. Wat een opluchting!

Eens ze weer op adem was gekomen zag ze dat de hond haar gevolgd was. Ze nam gebruik van de gelegenheid om het dier te strelen en te bedanken.

“De hond heeft me gered, ze had door dat er iets fout was en nam een moedige beslissing. We werden na het voorval onmiddellijk vrienden.” Toen haar vakantie over was, nam ze een taxi naar het vliegveld. De hond liep achter de wagen aan. Het voelde vast alsof ze een dierbare vriend achterliet.

Lees ook  Vrouw ontsnapt ternauwernood aan een vuurwerkbom op haar auto

Toen ze in Engeland aankwam voelde Georgia zich zeer slecht. Ze dacht dat ze niet verder kon leven zonder de hond aan haar zij, of beter: haar beschermengel. Ze keerde twee weken later terug naar het eiland op zoek naar de hond. Georgia adopteerde het dier en noemde hem Pepper. Samen vlogen ze terug naar Engeland.

De verhalen van dieren die mensen in nood beschermen zijn talrijk en dit is maar een voorbeeld van hoe bijzonder dieren eigenlijk zijn. Het is maar goed ook dat Georgia de beslissing nam om iets terug te doen voor het dier. Mogen ze nog lang genieten van hun unieke vriendschap.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Vader laat de baby liever doodgaan. 29 Jaar later is moeder nog steeds daar voor haar kind. Een ware heldin!

Bejaarde dame laat stille wind in de kerk – Het antwoord van haar echtgenoot is onbetaalbaar.