in

Een dakloze zit aan een tafeltje in het restaurant. Wat de jongeren enkele minuten later doen, doet iedereen de adem inhouden.

Toen Ryan Cook en zijn twee vrienden Joshua en Alberto in de stad Corpus Christi in de Amerikaanse staat Texas een restaurant van “Chick-fil-A” betraden, wilden ze eigenlijk alleen maar een hapje eten.

Maar dan zagen ze Eddie aan een tafeltje zitten. Eddie is al jaren dakloos en komt zich vaak even opwarmen in het restaurant. Hij smeekt niet om eten, tenzij dan voor zijn geliefde hond Socks. De werknemers maken er ook geen probleem van om het waterbakje van Socks bij te vullen.

De drie tieners zien hoe Eddie enkele muntstukken samen schraapt om te zien of hij genoeg geld heeft om een maaltijd te bestellen. Zijn kledij is versleten en veel te dun voor de koude op straat. De drie jongens kunnen niet langer lijdzaam toezien. Aan de kassa kopen ze een tegoedbon en willen deze aan Eddie schenken.

Lees ook  Idioot kan zanger niet meer uitstaan en schakelt ‘m vakkundig uit op het podium

Maar dan bedenken ze zich iets anders. Een tegoedbon is niet voldoende. Ze willen meer doen voor Eddie. Ze verlaten het restaurant en trekken naar een nabijgelegen sportwinkel. Daar kopen ze een warme jas, een muts, drie hemden en een EHBO-kit. Toen ze de winkelbedienden uitlegden waarom ze dit kochten, legden deze laatsten zelfs bij.

Lees ook  Deze zwangere vrouw was in slaap gevallen. Toen ze wakker werd, schreeuwde ze het uit wanneer ze haar arm zag.

Als ze terug in het restaurant komen, zit Eddie nog altijd op dezelfde plaats. Hij zit nog altijd muntjes te tellen om iets te kunnen eten. Hij kan zijn ogen niet geloven als de jongeren hem de gloednieuwe spulletjes overhandigen.

Hieronder kan je dit aangrijpende moment bekijken. Wat een geweldige verrassing! Deze drie jongens hebben het hart op de goede plaats. Zo’n jongeren hebben we meer nodig! DEEL dit bericht als je het daarmee eens bent!

Ze slaat haar armpje om haar stervende zusje. Dan gebeurt er een wonder! HARTVERWARMEND!

Deze vrouw ligt op sterven. Maar haar laatste wens choqueert de artsen.