in

Echtpaar Wordt Omringd Door Groep Motorrijders, Maar Let Op De Man Aan Haar Rechterkant. SPRAKELOOS!

Wat zou jij doen als je naar de bioscoop ging en zag dat bijna elke zitplaats was bezet door een grote, booskijkende motorrijder met een fronsende blik?

Op twee zitplaatsen na was alles bezet, en laten dat nu net de twee zitplaatsen in het midden van de zaal zijn. Zou jij gewoon gaan zitten? Of zou je zo snel mogelijk de zaal uitrennen en je geld terug vragen? Dat is precies waar ze in de onderstaande video achter probeerden te komen.

Lees ook  Jong kind (10) neergestoken in Den Haag

Om te kijken hoe mensen zouden reageren, plaatsen ze 148 motorrijders in een zaal in de Kinepolis bioscoop in Brussel. De koppels, die immers nog van niks weten, zijn allemaal gechoqueerd als ze zien waar ze in terecht gekomen zijn. Hoe zullen ze reageren?

Sommige koppels zijn te bang om te blijven, terwijl anderen heldhaftig langs de stoere binken lopen op weg naar hun zitplaats. Maar wat er vervolgens gebeurde heeft ervoor gezorgd dat deze video het hele internet over ging; het filmpje is namelijk al meer dan 20 miljoen keer bekeken! De briljante video is gemaakt door Carlsberg, een Duits biertje gebrouwen door Carlsberg Danmark.

Lees ook  Genees binnen een dag van je keelontsteking zonder antibiotica te slikken!

Zo zie je maar weer dat je niemand moet beoordelen op zijn uiterlijk — want zoals je in de video kunt zien loop je dan veel lol mis. Wanneer je zo door het leven gaat kunnen de meest prachtige en onverwachte dingen gebeuren! Bekijk hieronder de geniale video en vergeet hem niet te delen met je vrienden op Facebook!

Hoe één vriendschapsverzoek haar uiteindelijk 380.000 euro kostte

Wie kent hem nog van zijn hit ‘Liever dan Lief’? ZO is het nu met Tim Immers!