in

Echtgenoot bedreigt vrouw en zegt dat zijn ‘woord de wet is’ – haar schitterende comeback laat hem sprakeloos

Wanneer een paar besluiten om te gaan samenwonen, kan het aanpassing met zich mee brengen. Veel paren worstelen met wie betaalt voor wat of hoe ze het meubilair gaan opzetten, maar er is ook de vraag wie wat gaat doen.

Het klaren van de klusjes kan moeilijk zijn als beide mensen verschillende ideeën hebben over hun rol in de relatie. Maar wanneer ze luisteren naar advies van anderen over hun eigen partner, kan het nog erger worden. Zoals in deze humoristische situatie over een man en een vrouw.

Wanneer de man een krachtig boek heeft gelezen over relaties, kondigt de man een aantal nieuwe huisregels aan. Maar wat hij niet verwacht, is dat zijn vrouw behoorlijk zou reageren zoals zij.

Lees ook  14 voorwerpen die in je achterste passen mocht je eens iets anders willen proberen

Hoewel het geen waar gebeurd verhaal is, is het wel grappig, dus ik moest het gewoon met jullie delen.

Lees het hilarische verhaal hieronder:

De man was net klaar met het lezen van een nieuw boek met de titel: “Jij kunt de man van jouw huis zijn.”

Hij stormde naar zijn vrouw in de keuken en zei: ‘Van nu af aan moet je weten dat ik de man ben van dit huis en mijn woord is wet. Je maakt vanavond een heerlijke maaltijd voor mij klaar en als ik klaar ben met eten, zal je me een uitgebreid dessert serveren. Na het avondeten ga je met mij de trap op en zullen we het soort plezier hebben dat ik wil. Daarna zal je het bad voor me vullen zodat ik kan ontspannen. Je zult mijn rug wassen, me droog maken en me mijn mantel brengen. Daarna masseer je mijn voeten en handen. Raad eens wie mij morgen gaat aankleden en mijn haar gaat kammen?

Lees ook  Dit meisje (18) leek de ideale schoondochter, tot haar dokter iets VRESELIJKS ontdekte.

De vrouw antwoordde: “De verdomde begrafenisondernemer gok ik!”

Was dat niet grappig? Deel als het je aan het lachen maakt!

Concierge is helemaal klaar met vechtende droeftoeters op schoolplein!

Moeder komt voor de 1ste keer in 21 jaar woning van buurvrouw binnen: „Het was afschuwelijk”