in

Dus DIT Is Waar Dat Extra Vetergaatje In Je Schoen Voor Dient. Ik Wou Dat Ik Dit Eerder Wist!

Weet jij waar die extra gaatjes bovenin je schoen voor dienen? Veel sport- en wandelschoenen hebben bovenin een extra gaatje om de veters doorheen te halen, alleen gebruikt bijna niemand het.

Je zou denken dat het dient als versiering, ventilatie of “zodat je kan kiezen waar je veter doorheen gaat,” maar daar is het eigenlijk niet voor bedoeld.

Toen ik er eindelijk achter kwam wat het nut is van die gaatjes, strik ik mijn schoenen nooit meer anders. Ik ben er van overtuigd dat jij ze na het lezen van dit artikel ook gaat gebruiken!

Lees ook  Leraar ontslagen na tonen foto's van zijn geslachtsdeel aan leerlingen

schoen
Het filmpje van Illumiseen, een Amerikaans bedrijf dat LED-accessoires voor lopers en fietsers verkoopt, werd afgelopen week massaal bekeken door mensen van over de hele wereld.

Het laat zien hoe je eigenlijk echt je veters moet strikken, iets wat we normaal gesproken al hebben geleerd in de lagere school, maar dus al jaren verkeerd doen.

Nu komt de grote vraag: wat is dan precies het nut van die bovenste gaatjes? Het is heel simpel: het extra vetergaatje dient om te voorkomen dat je blaren krijgt tijdens het lopen, omdat je voeten bewegen in je loopschoenen.

Lees ook  Mama zegt dat haar gezin van 6 in deze camper woont. Als ze de deur opent? INDRUKWEKKEND!

Door een soort van ‘slot’ te maken met je veters zit je voet muurvast in je schoen en krijgen blaren geen kans meer. Simpel en geniaal, dit is dus dé oplossing tegen al je blaren en schuivende of glijdende voeten!

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je dit precies doet. Hoe simpel kan het zijn? Vergeet dit trucje niet te delen met je (hardloop)vrienden!

WIDM-Jamie Trenité laat zijn gespierde buik zien

Met zo’n dikke laag make-up heb je Meghan nog nooit gezien.