in

Dumpert´s Sylvana IJsselmuiden straalt in geboortekostuum

Is er dan nog iets wat het jaar 2020 een mooi jaar maakt? Dumpert chick Sylvana IJsselmuiden is eerder dit jaar door mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2020.

IJsselmuiden is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar op de eerste plek stond in de FHM500. In een reactie laat ze weten: „Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar.

Lees ook  Jongetje (6) met taaislijmziekte overwint coronavirus.

Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden.

Sylvana IJsselmuiden straalt
De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

Lees ook  Dakloze vrouw mishandeld in speeltuin

Vrouw valt man aan en gooit puppy naar hem – hij weigert diertje terug te geven en adopteert haar

Coronacrisis kan mogelijk nog twee jaar duren