in

Duivels koppel adopteert hond uit asiel om haar op te eten.

Een wreed koppel wordt ervan beschuldigd een hond uit het asiel geadopteerd te hebben om haar te doden en op te eten.

Het gruwelijke lot van de liefdevolle en vriendelijke hond Nika kwam aan het licht toen het personeel van het asiel het koppel bezocht om te checken of ze wel verantwoordelijke baasjes waren.

De vrijwilligers werden bij de voordeur van het koppel geconfronteerd met gebraden hondenvlees en de resten van de hond.

Lees ook  Ze legt haar pasgeboren tweeling op een kleed. Vervolgens gebeurt er iets wat ze nooit meer zal vergeten!

Een van de eigenaars genaamd Galina zou de feiten bekend hebben en zei dat “niemand haar in de gevangenis zou gooien vanwege een hond.” Het misdrijf vond plaats op het Russische eiland Sakhalin, ten noorden van Japan.

Galine en haar echtgenoot hadden het asiel bezocht en zeiden dat ze de hond Nika een nieuwe thuis wilden schenken. In plaats daarvan sloegen ze haar dood met een metalen staaf.

Lees ook  Iedereen wacht op de bruid – kijk wat er gebeurt als de bruidegom zich omdraait en de schok van z´n leven krijgt

Vrijwilligster Ekaterina Valyus ging ter plaatse en verklaarde: “Toen ik aankwam, rook ik gebraden vlees.”

Ze zei dat ze haar en de resten van de hond bij de voordeur zag. “De rest stond op het fornuis”, voegde ze eraan toe. De directrice van het asiel eist een effectieve gevangenisstraf voor het koppel.

Poten van leeuw bewust gebroken zodat toeristen makkelijker foto’s kunnen nemen

Dikke beer werd jarenlang opgesloten in schietclub: “Absoluut het ergste geval uit mijn carrière”