in ,

Duitser drinkt elke dag 3,5 liter van zijn eigen pis

Wij dachten altijd dat onze Oosterburen wel raad wisten met drinken, maar deze Duitser miste overduidelijk de memo over wat dan precies te drinken.

De een doet aan reiki, de ander doet aan gewichtstraining en weer een ander doet aan Shivambu. Wie nu denkt dat dat een of andere yogasoort is, slaat de plank finaal mis.

Urinedrinkerij
Wie aan Shivambu doet, gelooft dat de inname van menselijke urine een medicinale werking heeft. Dat betekent inderdaad wat je nu denkt: je drinkt dan gewoon je eigen pis.

De 26-jarige Jan uit Hamburg is een overtuigend beoefenaar en neemt elke dag zo’n drie tot zeven pints van zijn eigen urine tot zich en doet ook dat op een behoorlijk unieke manier.

Niet alleen drinkt hij het, maar ook via zijn oren, ogen en neus geeft hij zijn lichaam een urineshot, zo schrijft DailyMail. Het heeft volgens de sportcoach een wonderlijke werking op zijn lichaam.

Lees ook  Ewan (18) op randje van dood door e-sigaret: 'Dat ding heeft mijn leven verpest’

Aanvankelijk begon Jan hiermee om zijn depressie tegen te gaan en om zijn immuunsysteem een boost te geven.

De urinegoeroe beweert dat hij door het drinken van zijn eigen water nooit meer ziek is, hij meer energie heeft en hij maar vier tot zeven uur slaap per nacht nodig heeft.

“Urine is het perfecte medicijn voor allerlei ziekten en virussen. Het is je lichaams eigen vaccin.”

Onder de aandacht brengen
Jan is overigens niet terughoudend in het verspreiden van ‘de kracht van Shivambu’. Op zijn YouTubekanaal en Instagramaccount deelt hij fanatiek video’s waarin hij propagandeert hoe goed urine wel niet is. “Urine is eten, urine is voeding. Al het andere is troep”, zo verkondigt de Hamburger.

Lees ook  Man (23) moet een oog missen nadat hij werd mishandeld door een oplichter

Jan hoopt dat meerdere mensen zichzelf de Shivambu-leefstijl zullen aanmeten. “Het maakt niet uit wat anderen over je zeggen of denken, want je bent hier alleen voor je eigen ervaringen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Shamanic (@janshamanic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Shamanic (@janshamanic)

Voor wie zich afvraagt of er een schone is die die urine drinkende mond wil kussen? Ja, die is er. Jan heeft een vriendin, maar hoe zij denkt over de liefhebberij van haar vriend is niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Shamanic (@janshamanic)

Waarom Julia (26) iedere dag haar eigen urine drinkt

Treinrukker slaat weer toe: “Ik wilde gezien worden”