in

Dronken moeder veroorzaakt ongeval, 5 kinderen zwaargewond

Zaamslag – Op de Rondweg is zaterdagmiddag rond 12.26 uur een eenzijdig ongeval gebeurd. Daarbij belandde een 27-jarige vrouw uit Hulst met haar auto in een droge sloot. In de auto zaten ook vijf kinderen die allemaal zwaargewond raakten.

Na het ongeval namen agenten een blaastest bij de vrouw af. Deze wees uit dat ze mogelijk onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Ze is aangehouden, haar rijbewijs is ingevorderd en ze is meegenomen naar het politiebureau. Een arts nam daar bloed bij de vrouw af voor verder onderzoek. Er zal ook onderzocht worden of ze onder invloed van drugs verkeerde.

Lees ook
Witte haai van maar liefst 1.606 kg op weg naar Europa na “verkeerde afslag”

Kinderen
De kinderen zijn afkomstig van verschillende adressen en tussen de 2 en 7 jaar oud. Ze wonen allemaal in Hulst. Het gaat om drie jongens en twee meisjes. Ze zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van de gewonde kinderen is onbekend. De vrouw is na bloedafname en verhoor in vrijheid gesteld. Twee van de vijf kinderen zijn haar kinderen.

Lees ook
Moeder (44) overlijdt omdat dokter kanker verzwijgt

Sylvana Simons doodziek en is met spoed opgenomen in ziekenhuis

15-jarige Austin pleegt op tragische manier zelfmoord, 2 dagen nadat hij zijn moeder vertelde dat hij gepest werd op school