in

Dronken bestuurder wisselt van plek met hond om onder arrestatie uit te komen

Een automobilist uit Colorado die door de politie werd aangehouden wegens het overschrijden van de maximale snelheid heeft op een wel heel ludieke manier geprobeerd om onder zijn arrestatie uit te komen. Hij plaatste zijn hond achter het stuur en ging zelf op de bijrijdersstoel zitten.

Een agent die de man zaterdagavond in Springfield, een stad met ongeveer 1.300 inwoners, naar de kant van de weg dirigeerde, bezag van een afstandje hoe de man met de nodige moeite van plaats verwisselde en vervolgens aan de passagierszijde uitstapte. De man, die volgens de agent duidelijk tekenen van dronkenschap vertoonde, zei vervolgens dat hij niet achter het stuur had gezeten, zo schrijft de politie in een Facebook-bericht.

Lees ook
Meisje 8 in elkaar geslagen door man in Borgerhout

Toen de man werd gevraagd naar de hoeveelheid alcohol die hij die dag had genuttigd, rende hij ervandoor. Verder dan 20 meter kwam hij niet, toen werd hij ingerekend door de agent.

Nadat de bestuurder in een ziekenhuis was onderzocht, werd hij gearresteerd op verdenking van meerdere aanklachten, waaronder rijden onder invloed, te hard rijden en vluchten voor de politie. Ook had de man nog twee eerdere veroordelingen op zijn naam staan.

Lees ook
Jongetje (6) zakt door het ijs en komt om het leven

Vrouw valt in water tijdens potje seks, man probeert haar te redden maar valt zelf ook

Robin gebruikt thuis géén toiletpapier maar hele planten: De bladeren zijn superzacht