in

Drielingen groeien op zonder ouders en vinden baantjes om te overleven. Kijk hen nu eens!

De lijst van uitdagingen die de Yeckes drielingen moesten overwinnen is uitgebreid. Ondanks deze moeilijkheden slaagden Sierra, Kassidy en Haley erin om af te studeren van de middelbare school en dit jaar beginnen ze aan de hogeschool te studeren.

En ze zeggen dat ze dat aan elkaar te danken hebben.

“We steunden op elkaar om te overleven en dat hielp best veel … als we dat niet gehad zouden hebben, of we zouden van verschillende leeftijden geweest zijn, dan zouden we ons nu in een andere situatie bevinden”, vertelde Sierra.

De drielingen groeiden op zonder ouders, zonder een thuis, en met weinig voedsel en kledij. Ze deden baantjes om zichzelf te ondersteunen en werkten op school erg hard om goede resultaten te behalen.

Lees ook  Vader met ‘vader van het jaar’ shirt, m*sbruikt kinderen

“Onze moeder overleed toen we drie maanden oud waren en onze vader zat in de gevangenis. Toen woonden we een tijdje bij oma”, zegt Sierra.

Hun grootmoeder was niet zo’n voorstander van school, dus begonnen ze pas naar school te gaan toen ze acht jaar oud waren.

Toen hun vader uit de gevangenis kwam, ging hij weer een tijdje bij de drieling wonen, maar dat was niet bepaald een ideale situatie.

Vroeg in de ochtend, toen hun vader de deur uit was, werd hun woning beschoten.

“Er waren drie kogels”, herinnert Haley zich. Nadien gingen de drielingen terug bij hun grootouders wonen.

“Hoewel we bij hen mochten wonen, kregen we weinig kledij en voedsel”, vertelt Sierra.

Ze vonden baantjes als babysitter en in de lokale supermarkt om te overleven. Ze zouden opstaan, maar school wandelen, maar het werk gaan en tot 10 u ’s avonds werken, weer naar huis wandelen, en zo dag in dag uit.

Lees ook  Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

Met een beetje hulp van de lokale gemeenschap slaagde ze erin om hun middelbare school af te maken. Op de afstudeerplechtigheid kregen ze elk een auto, een gratis autoverzekering en benzine voor een jaar en 5.000 dollar voor boeken en andere uitgaven.

Hun verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die het gehoord heeft.

Hayley zei: “Denk eraan – er is meer in het leven dan de problemen waar je vandaag en morgen geconfronteerd wordt. Er is altijd iets wat je kunt bereiken.”

Bekijk hun verhaal hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Catrina dacht dat ze haar droomman vond – toen realiseerde ze zich dat ze met een monster getrouwd was

Bejaarde man heeft in de supermarkt een ongelukje in z’n broek – De reactie van deze vrouw roerde hem tot tranen toe.