in

Drie maanden oude baby vergeten en overleden in auto

INDIANAPOLIS – Wederom is een baby’tje overleden, nadat zijn moeder hem in de auto was vergeten. Het 3 maanden oude jongetje zat de hele dag in een bloedhete auto in de Amerikaanse staat Indiana. De hulpdiensten zijn radeloos en roepen mensen op om hun achterbank te checken voordat ze de auto verlaten.

De vader van het jongetje hoopt dat zijn hartverscheurende verhaal andere ouders waarschuwt. „Zodat dit niet nog een keer gebeurt”, aldus de vader.

Lees ook  Heb jij jezelf weleens afgevraagd wat er met gebruikte zeepjes in hotels gebeurt? we hebben nu het antwoord voor je!

De moeder van het jongetje bracht haar dochtertje naar school maar vergat haar zoontje af te zetten bij de dagopvang en begon – net als iedere andere dag – aan haar werkdag. Toen zij rond half 5 terug kwam bij haar auto, was het 3 maanden oude jochie niet meer bij bewustzijn. Ze haalde hem uit de auto en begon hem mond-op-mondbeademing te geven, maar dit mocht niet meer baten. Haar zoontje, Aiden, was al overleden. Zo meldt The Independent.

Lees ook  Blonde festivalgangster breekt haar nekwervels na harde val uit boom

„Ik snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Mijn hart is gebroken”, zegt de vader van Aiden tegen lokale media. De politie is een onderzoek gestart naar de dood van het jongetje.

Tragisch
Aiden is de 29e die dit jaar in Amerika is overleden in een hete auto. Hulpdiensten roepen automobilisten op om altijd voor de zekerheid hun achterbank te checken.

Eva Jinek stopt vroegtijdig met Jinek: ‘Het gaat gewoon niet meer’

Paard zakt in volle zon ineen in binnenstad: “Deze dierenm*shandeling moet stoppen”