in

Dramatisch ongeluk op kermis: zoon (18) van exploitant komt om het leven

Oberhausen – De 18-jarige zoon van een kermisexploitant is omgekomen nadat hij viel terwijl hij ritmunten verzamelde. Het Fronleichnam kermis werd voortijdig beëindigd.

Het vreselijke ongeluk vond plaats rond 19.20 uur bij de “Breakdance”. De verwondingen van de medewerker waren zo ernstig dat hij ter plekke overleed, meldde kermiswoordvoerder Rainer Suhr die avond. Volgens getuigen werd de jonge man geraakt door een gondel en van het platform geslingerd.

Lees ook  Jonge moeder (22) verliest pasgeboren baby op akelige wijze: kindje stikt in borstmelk en sterft

In de gondel zaten twee kinderen. Crisisinterventieteams zorgden voor hen. Andere hulpverleners verzorgden ooggetuigen en familieleden van het slachtoffer. Eén van hen moest naar verluidt met een shock naar het ziekenhuis worden gebracht. In totaal werden ongeveer 20 betrokkenen verzorgd door slachtofferhulp. De recherche is begonnen met het onderzoek.

Het schokkende nieuws verspreidde zich via een interne groep onder de kermisexploitanten. De meesten schakelden direct muziek en lichten uit en stopten de attracties. Zo werd de kermis voortijdig beëindigd.

Lees ook  21 dagen niet klagen: durf jij het aan?

Het zal maandagochtend worden besloten of de kermis opnieuw zal starten. Op de traditionele laatste dag van de kermis eindigt normaliter ’s avonds een vuurwerkshow het grootschalige evenement in de wijk Sterkrade.

Echtgenoot van Maxime Meiland komt uit de kast

Familie van man die weigert vinger in zijn achterwerk te laten steken radeloos