in

Douwe Bob ernstig gewond na aanrijding

Douwe Bob is afgelopen weekend aangereden. De zanger werd geraakt door een scooter en hield daar een flinke wond aan over. Dat vertelt Douwe aan Daniël Dekker van NPO Radio 2 op Tuckerville.

Vleeswond
,,Ik heb een hele flinke vleeswond”, zegt Douwe terwijl hij omhoog zit met zijn voet die in verband is gewikkeld. ,,Er kwam een scooter, een bezorger, die reed op de verkeerde kant van de weg.

Een spookrijder zonder licht die dacht: ‘Ik snij even af’. Blijkbaar had de scooterrijder de zanger niet gezien, want ze kwamen met elkaar in botsing.

Lees ook  Na 3 jongens probeerden ze een meisje te krijgen. Maar mama’s buik werd veel groter dan verwacht

,,Hij stopte eerst en toen zag hij dat het echt wel flink mis was. Mijn voet lag bijna in tweeën eigenlijk. En toen dacht hij: ‘hier wil ik niets mee te maken hebben.’

Het is niet de eerste keer dat Douwe Bob een ziekenhuis van binnen ziet. Onlangs was hij er nog, maar dat was niet voor zichzelf.

Lees ook  Het Lijkt Op Een Spin, Maar Zodra Hij Het Aanraakt? Ik Kan Mijn Ogen Niet Geloven.

Toen bracht hij midden in de nacht een vriendin naar ziekenhuis OLVG in Amsterdam-Oost. Daar schold hij twee beveiligers uit, volgens eigen zeggen omdat hij in paniek was en zijn vriendin niet snel genoeg geholpen werd.

De beveiligers hebben de zanger naar buiten gewerkt en de politie gebeld, die vervolgens Douwe kwamen aanhouden.

Douwe heeft uiteindelijk een boete van 1.500 euro gekregen voor zijn gedrag en het rijden onder invloed.

Twee druppels: zó ziet de zus van Simon Keizer eruit

Deze 18 mensen worden de mooiste ter wereld genoemd – en wij snappen waarom