in

Doutzen Kroes verklapt per ongeluk groot nieuws

Doutzen Kroes staat natuurlijk vooral bekend als model, maar ze heeft ook al de nodige ervaring op gebied van acteren. En dit komt binnenkort goed van pas: de Friezin heeft namelijk een rol in een nieuwe speelfilm te pakken.

Dat verklapt het model in de Telegraaf. “Ja, er loopt wel iets. Ik mag daar nog niets over zeggen, maar het wordt wel heel leuk weer! Oh, dat heb ik nog tegen niemand verteld, je hebt de primeur. Ik mag er nog helemaal niet over praten…”, aldus Doutzen.

Lees ook  23-jarige vrouw laat naveltje uitsnijden en geeft het aan vriend als cadeautje.

Leuke ervaringen
Na haar acteerdebuut in Nova Zembla en haar rol in Wonder Woman heeft Doutzen de smaak te pakken. “Ik vind alles van acteren leuk, zelfs het wachten in de trailer. Wat ik met Wonder Woman heb gemerkt, is dat we op de set in Italië echt een soort familie vormden.

Lees ook  Moeder stopt 3-jarige dochter in bed, gilt als de buurvrouw een paar minuten later op haar deur klopt

Dat voelde zo bijzonder. De fashionwereld waarin ik zit, is best vluchtig. Met shoots ben je binnen één of twee dagen klaar, terwijl je met een film op zijn minst drie, vier weken aan het draaien bent. Daar kun je je echt in onderdompelen”, zegt ze over haar filmervaringen.

Vrouw in de cel voor poging tot gifmoord op zoontje (3): “Een noodkreet, ze wilde hem alleen ziek maken”

Vrouw blind door gebruik van oude mascara