in

‘Doodzieke’ Michella Kox draait 180 graden over corona

Michella Kox neemt het coronavirus toch weer bloedserieus. Sterker nog, ze voelt zich doodziek en denkt COVID-19 onder de leden te hebben…

In een, inmiddels verwijderd, bericht op Facebook schrijft ze dat in haar omgeving veel mensen het coronavirus hebben (gehad). “Om mij heen kregen mensen corona. Gisteren hoorde ik het nog en maakte ik er nog een geintje over. Liep zelfs de kroeg binnen om een grapje te maken met: ‘Is hier corona?!'”

Van haar humor is voorlopig weinig over. Het gaat vreselijk slecht met Michella. “Ineens uit het niets werd ik ook zieker en zieker. Zulke zware hoofdpijn, ik dacht dat ik doodging. Hoesten deed ik al, maar nu tot kotsen aan toe. Ik lig om 7.30 wakker en ben benauwd en kan jullie zeggen: dit is geen pretje!”

“De pijn op de borst met hoesten en ademen. Het is verschrikkelijk. Praten met iemand kost energie en word ik duizelig van, omdat je benauwd bent. Ik heb geen koorts, denk ik.”

Lees ook  Meisje (7) uit Halfweg die door vader in hoofd is geschoten OVERLEDEN!

‘Dit is geen grap’
“Maar wat denk je…” vervolgt ze. “Ik kan de GGD niet eens bellen. Het is te druk om 8 uur, ze zijn net open. Je komt er niet doorheen. Dokter stuurt me door naar de GGD, maar die krijg ik niet te pakken. Nou, hier ben je klaar mee.” JE HOORT: ER BELLEN OP DIT MOMENT ZOVEEL MENSEN DAT ER GEEN TELEFOONLIJNEN MEER BESCHIKBAAR ZIJN!”

Eén ding is duidelijk: Michella Kox neemt het coronavirus uiterst serieus. “Mensen, pas goed op elkaar. Dit is geen grap.”

180 graden gedraaid… voor de tweede keer
Toen het coronavirus begin dit jaar opdook in Nederland, was Michella Kox de eerste BN’er die zei dat ze het virus had. Ze was doodsbang en dacht besmet te zijn geraakt door badpakken die ze via AliExpress had besteld. “Ik had drie badpakken besteld, want ik ga op vakantie en dan bestel ik dat daar altijd. Ik heb die ook met mijn mond losgetrokken, je weet wel, als je hebberig bent”, vertelde ze aan Shownieuws.

Lees ook  Vader Dennis Weening (72) overleden: ’Toen gaf je lichaam het ineens op’

Michella luidde de noodklok en ondernam actie. “Ik heb al blikken soep in huis gehaald, zoals bamisoepjes. Mij leggen ze er niet in. We gaan allemaal kapot!”

Enkele maanden daarna was er van haar angst niets meer te bespeuren. Toen haar volgers kritiek leverden op haar duidelijke afkeer van de coronaregels, zei ze: “Ik heb nooit mijn handen gewassen, nooit aan 1,5 meter afstand gedaan, alles aangeraakt wat ik wilde en TADAAA, IK LEEF NOG STEEDS. Als ik doodga is het van ellende van wat er nu gebeurt op de wereld, is heel triest.”

De laatste minuten van Diya, vermoord door haar eigen vader..

Hoera! Het is Nationale Krokettendag!