in

Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Er is geen grens aan wat jongeren durven doen om in de groep geaccepteerd te worden. En als er alcohol bij gemoeid is, is het hek helemaal van de dam. Apenstreken!

36 Jaar geleden speelde een Chinese tiener genaamd Wang een drinkspel met zijn makkers. Hij was toen 14 jaar. Zijn vrienden daagden hem uit om een pen in te slikken en dat deed hij ook. Maar hij ging nog een stapje verder. Om extra indruk te maken slikte de man nog een tweede pen in.

Lees ook  OpmerkelijkDolfijn ligt in een deuk als hij vrouw ziet gymnastieken

De pennen bleven 36 jaar in zijn buik zitten. Hij had nooit enige last ondervonden dus dacht de man dat de pennen al lang verteerd en in het tiolet beland waren. Toen de man voor een routinecontrole in februari naar het ziekenhuis ging, vernam hij dat de pennen er nog steeds zaten.

In april werd de man geopereerd. Beide pennen werden met succes uit zijn maag verwijderd. Hij werd naar huis gestuurd en kreeg de kommentaar ‘volledig gezond en penloos’ mee.

Lees ook  Een jongen beledigt een gepensioneerde man, maar zijn antwoord deed de hele kroeg applaudisseren

In deze video kan je alles nog eens in detail bekijken. De pennen lijken wel onaangetast! Wie weet werken ze nog! Meteen tonen ze je nog een hoop andere gevallen van mensen die objecten inslikten.

Heb jij zelf wel eens iets ingeslikt dat niet in je lichaam hoorde? Laat het ons weten!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

De fans van Olivia Newton-John zijn er kapot van als ze horen wat er aan de hand is met haar. Verschrikkelijk!

Gevonden lichaam blijkt van vermiste Savannah! Doodsoorzaak nog niet bekend!