in ,

Doe dit maar eens na: man verbreekt wereldrecord luidste boer: 112,4 decibel (video)

In het leven zijn er prestaties in je leven waar je apetrots op zal zijn. De Australiër Neville Sharp heeft zonet zo’n prestatie gedaan dat hij wellicht nooit meer zal vergeten. Zo verbrak hij een wereldrecord dat al 10 jaar lang onaantastbaar leek te zijn.

3 decibel beter dan het oude wereldrecord
Hij slaagde er namelijk in om de luidste boer ooit te produceren. Het vorige record stond op 109,9 decibel door een Brit, maar Neville deed er dus nog eens 3 decibel bij.

Lees ook  Deze moeder likt haar 21-jarige dochter elke dag wakker: ‘Ik vind het geweldig dat mama mij likt’

Om zich voor te bereiden, heeft hij blijkbaar veel getraind en net voordat hij zijn wereldprestatie afleverde, had hij een colafles van 600 milliliter helemaal leeg gedronken.

De Australiër zelf is apetrots dat zijn wereldrecord ook is erkend door ‘Guinness World Records’: “Ik ben meer dan gelukkig met mijn boer.

De eerste reden waarom ik dit record absoluut wou breken is omdat ik een wereldrecord op mijn naam wou hebben. De tweede reden is dat ik het niet vond kunnen dat een Brit dit record al 10 jaar had.”

Lees ook  Moeder laat baby in de steek als ze ziet dat hij Downsyndroom heeft - vader besluit hem alleen op te voeden

Zijn ongelofelijke wereldrecord kan je in onderstaande video zien. Eentje dat ongetwijfeld niet snel nog eens verbroken zal worden.

Hilda (24) en Christy (26) dood bij ziekenhuis gedumpt

Wat gebeurt er wanneer je gedurende 10 dagen niets eet en alleen maar water drinkt?