in

Doden Oudesluis: 18-jarige man en 66-jarige vrouw

Oudesluis – Bij het verkeersongeluk in Oudesluis zijn maandagochtend een vrouw van 66 jaar en man van 18 jaar beide uit Polen om het leven gekomen. Een 57-jarige vrouw uit Polen raakte zwaargewond en een 51-jarige Poolse vrouw raakte licht gewond. Het ongeluk gebeurde maandagochtend rond 06.40 uur.

Het viertal raakte te water na een botsing met een ander voertuig op de Grote Sloot. De bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Anna Paulowna, raakte niet gewond. Een vrachtwagenchauffeur met kraan heeft met behulp van omstanders die te water gingen het voertuig uit het water getakeld. Daarna hebben hulpdiensten en burgers op de kant eerste hulp verleend.

Lees ook
Tragedie in Etten-Leur: man dood op straat, vrouw en kind zwaargewond bij steekpartij

De slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn twee van de vier inzittenden overleden.

Belangrijke Getuige
De politie is nog altijd op zoek naar een belangrijke getuige. Deze man (blond haar) van rond de 40 jaar heeft de inzittende aangesproken op het voeren van verlichting (deze stond niet aan). Bij de rotonde ter hoogte van het crematorium in Schagen heeft de man het voertuig stil gezet voor de auto van de slachtoffers, is uitgestapt en naar de bestuurder toegelopen. Daarna heeft de bestuurder de verlichting aangezet is zijn beide auto’s verder gereden. De politie is op zoek naar deze specifieke getuige die rijdt in een grijze stationwagen.

Lees ook
Leraar doodgestoken op school

Deze man wordt verzocht te bellen met 0900-8844 (registratienummer: 2022244272) .

Vader redt meisje van messentrekker jaar nadat zoon (14) werd doodgestoken: “Sinds ik mijn zoon verloor, heb ik geen angst meer”

Vrouwenadvies: dump hem als hij na drie jaar nog geen huwelijksaanzoek heeft gedaan