in

Dochter Peter R. de Vries nieuwe voorzitter Stichting de Gouden Tip

Kelly de Vries volgt haar overleden vader Peter R. de Vries op als voorzitter van Stichting de Gouden Tip.

Dat maakte de dochter van de misdaadverslaggever en vertrouwenspersoon van de familie van Tanja Groen bekend na afloop van de stille tocht voor de vermiste Tanja.

Stichting de Gouden Tip is het geesteskind van Peter R. de Vries. De stichting wil alles op alles zetten om de verdwijning van Tanja Groen (destijds 18 jaar oud) uit Maastricht op te lossen. Dinsdag is het precies 28 jaar geleden dat ze spoorloos raakte.

Lees ook  Syrisch gezin weigert aangeboden Schaagse woning na zien van geest

“Het is onmogelijk om Peter te vervangen”, laat de stichting weten in een persbericht. “Maar het is met ontroering dat het bestuur van de stichting heeft besloten dat Kelly de Vries, de dochter van Peter, haar vader als voorzitter zal opvolgen.”

‘Mijn vader en ik lijken op elkaar’
Kelly de Vries reageert zelf ook op haar nieuwe functie. “Mijn vader en ik lijken in heel veel opzichten op elkaar maar we kijken vooral op dezelfde manier naar het leven, waarin wij een samenleving willen die gelijkwaardig en rechtvaardig is.

Lees ook  Auto rijdt brillenwinkel in Veenendaal binnen, veel schade maar geen gewonden

Met zijn visie en ons gemeenschappelijk DNA zal ik, samen met het geweldige team dat mijn vader de afgelopen maanden om zich heen heeft gebouwd, de ouders van Tanja Groen en andere slachtoffers van misdrijven helpen en bijstaan waar wij kunnen.”

Ze vertelde ook dat ze haar vader in het ziekenhuis heeft beloofd om zijn werk bij Stichting de Gouden Tip voor te zetten.

Zoon Peter R. de Vries staat ouders Nicky Verstappen bij in hoger beroep

Johan werd vermoord, in stukken gezaagd en gedumpt