in

De dochter maakt foto’s van haar vader die urenlang bij de halfopen slaapkamerdeur zit. Als je te weten komt wat er in de slaapkamer aan de hand is, krijg je een brok in de keel.

Aan het altaar beloofde Jon Newman zijn vrouw bij te staan in goede en slechte tijden. Die slechte tijden kwamen aan de orde wanneer Jons vrouw Marci in oktober van vorig jaar met schildklierkanker werd gediagnosticeerd. Omwille van de chemotherapie is haar immuniteit zo zwak geworden dat ze in volledige afzondering van haar familie moet blijven. Maar haar man wijkt niet van haar zij.

Lees ook  Heel irritant, de hik! Met dít vreemde trucje ben je er in een paar seconden vanaf

De 17-jarige dochter Mackenna vereeuwigt dit moment en schrijft onder de gepubliceerde Twitterfoto: “Mijn moeder moet als gevolg van de chemotherapie geïsoleerd in haar kamer blijven, zodus heeft mijn vader een bureautje vlak bij de slaapkamerdeur gezet om haar gezelschap te houden. Ik moet ervan huilen.”

Jon vergezelt haar bij elke doktersafspraak, elke bloedtest, elke operatie, elke bestraling”, zegt Marci Newman. “En zoals je kan zien, zelfs als hij niet bij mij kan zijn, probeert hij toch zo dicht mogelijk te blijven.” De oneindige liefde van haar man en de steun van haar familie geven Marci de kracht om door te gaan met het gevecht tegen de kanker.

Lees ook  Regering: blijf binnen! Ondertussen op de Amsterdamse Dappermarkt…

BREAKING NEWS: Twee doden schietpartij Zoetermeer OP STRAAT!

De hond was verlamd en moest ingeslapen worden – dan ziet de dierenarts iets achter zijn oor!