in

Dit zijn de eerste beelden van ‘De Luizenmoeder’ seizoen 2!

En op deze dag zal het tweede seizoen van ‘De Luizenmoeder’ te zien zijn
Eén van de meest spraakmakende series van 2018 is De Luizenmoeder van omroep AVROTROS. “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!” We kunnen geen genoeg krijgen van Juf Ank en haar geniale uitspraken. Voor alle fans van deze populaire serie hebben we nu goed nieuws: de eerste beelden van het tweede seizoen zijn uitgebracht én we weten op welke datum het nieuwe seizoen te zien zal zijn!

Zet deze datum maar vast in je agenda!

Lees ook  Slachtoffer Humeyra Oz (16) uitgescholden op sociale media..

Eerste beelden seizoen twee
Op het YouTube-kanaal van de AVROTROS heeft de omroep de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder gepubliceerd. In het voorproefje is te zien dat Juf Ank, directeur Anton en conciërge Volkert al volledig in kerstsfeer zijn! Bekijk hieronder de video met de eerste beelden van De Luizenmoeder seizoen twee:

‘De Luizenmoeder’
Ook weten we inmiddels wanneer het nieuwe seizoen op de buis te bewonderen is. De AVROTROS heeft namelijk ook bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen start op 10 februari 2019 op NPO3. Heel lang hoeven we dus gelukkig niet meer te wachten! Het eerste seizoen van De Luizenmoeder werd begin 2018 uitgezonden. In deze hilarische comedyserie werd het gedrag van basisschoolpersoneel en de ouders van de kinderen eens flink onder de loep genomen. Met name de karakteristieke Juf Ank bleef een veel besproken personage uit te serie. Dit had voornamelijk te maken met haar iconische manier van lesgeven en communiceren. Heb je het eerste seizoen gemist en wil je deze voor 10 februari nog zien? Dat kan! Alle afleveringen van De Luizenmoeder kun je gemakkelijk hier terugzien.

Lees ook  Estelle Cruijff deelt eerste foto na gewelddadige beroving

Moeder laat dochter (2) verhongeren: Ze woog bijna niks meer..

Verkeersruzie mogelijk oorzaak van dodelijke ongevallen op N210 én A10