in

Dit zal je WASGOED helder wit en fris maken. Geen chemicaliën, goedkoop en eenvoudig!

Kledij wassen is soms een vervelende aangelegenheid: je kunt heel wat fouten maken en het vinden van een geschikt wasmiddel is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar het enige wat je nodig hebt is een simpel ingrediënt om tijd, geld en stress te besparen. Giet gewoon een beetje witte azijn in je wastrommel en je geniet deze 10 voordelen.

Voor je de wastrommel vult, giet je een half kopje azijn over je kledij. Dit versterkt het effect van je gewone wasmiddel, vermijdt dat de kleuren vervagen en voorkomt dat er zeepresten achterblijven.

 In het bakje van de wasverzachter giet je azijn in plaats van de chemische wasverzachter. Azijn heeft hetzelfde effect, maar is zachter – en uiteraard beter voor het milieu.

Het zuur zal zweet en deovlekken op witte kledij verwijderen.

Lees ook  Duivelse grootouders 'verbrandden hun 11 maanden oude kleinzoon levend' na avondje wodka binge drinken.

Soms blijven er zeepresten op je kledij achter – zeker met waspoeder. Dit kan de gevoelige huid irriteren. Een half kopje azijn bij een wasbeurt doet de truc!

Het klinkt misschien absurd: azijn neutraliseert indringende geurtjes zoals sigarettenrook.

Om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, laat je je kledij in een emmer met azijn weken. Vul een emmer met warm water en voeg een half kopje azijn toe. Laat dit een nachtje trekken en was ze vervolgens normaal. Je kunt ook een beetje azijn rechtstreeks op de vlekken sproeien en laten intrekken.

Soms is het moeilijk om dierenharen uit stoffen te verwijderen. Ook hier helpt een beetje azijn. Een half kopje azijn bij de wasbeurt zorgt ervoor dat de haartjes en pluisjes daarna makkelijker uit je kledij gaan.

Lees ook  77-jarige oma staat bij pinautomaat als 3 mannen verschijnen: seconden later beseffen ze dat ze de verkeerde bejaarde hebben uitgekozen om te beroven

Sommige stoffen hebben de neiging om statische elektriciteit op te wekken. Ook schiet azijn je ter hulp!

Voor handwasjes: voeg 6 eetlepels azijn aan het badje toe en laat het wasgoed 30 minuten intrekken. Dit is ook zeer geschikt voor zwemkledij en ondergoed.

Last but not least wordt ook je wasmachine zelf gereinigd – en dat alles zonder gebruik van chemicaliën.

 Je moet dus zeker geen dure, milieuonvriendelijke chemicaliën gebruiken voor het perfecte wasje. Soms is je keukenkast opentrekken al voldoende! DEEL deze belangrijke en handige tip met iedereen die je kent!

De gepensioneerde 77-jarige sloeg de man het hoofd in toen hij haar probeerde te beroven bij de pinautomaat

Deze dieven stelen mobieltjes. Maar wat er vervolgens gebeurt, is letterlijk SCHOKKEND!