in

Dit wil je als baasje niet meemaken: Hond sterft door vleesetende bacterie die zelfs dierenartsen niet kennen

In het Amerikaanse Alabama is een zevenjarige Cocker-Spaniël op een erg pijnlijke manier komen te sterven. Hij werd getroffen door een zeldzame vleesetende bacterie.

De 39-jarige Nathan Emmingham had de hond al zeven jaar. Hij maakte deel uit van het gezin. Maar de anders zo levendige hond, werd plots heel stil en veel leven zat er ook niet meer in.

Lees ook  Paranoide schizofrene mentaal zieke man steekt willekeurig slachtoffer neer op straat. Hoe eng en bizar is dit!

“Hij liep altijd vrolijk rond en zat vol leven”, licht Emmingham toe. “En toen kwam hij zijn mand niet meer uit en bewoog niet meer. Toen ik hem naar buiten bracht, schreeuwde hij het uit van de pijn.”

Er werd met de hond naar de dierenarts gegaan. Die dacht aan een slangenbeet of een beet van een ander reptiel. Hij schreef de hond antibiotica voor, maar die hielp niet.

Lees ook  Ze rolt een KitKat in deeg en ontdekt een ontbijt recept dat om te watertanden is!

Sterker nog, binnen de twee weken was de hond dood. Na de dood van de hond liet de familie een autopsie uitvoeren. Die bracht meer duidelijkheid. De hond was gestorven aan een nierfalen, veroorzaakt door de vleesetende bacterie.

Hoe kan iemand zoiets walgelijk doen? Moeder verkoopt haar eigen dochtertje van 19 maanden om te kunnen gaan winkelen

Slechtziende opa zwaar mishandeld tijdens wachten op bus. De reden is echt verwerpelijk