in

Dit stel vlucht voor een wild dier. Maar als ze iets vreemds op zijn kop zien beginnen ze op te nemen

Dean Hornberger en Samantha Eigenbrod liepen vlakbij hun huis in Clarion County, Pennsylvania (Verenigde Staten). Opeens zagen ze in de verte een gevreesd dier in die regio: een zwarte beer. Normaal gesproken zou je er zo snel mogelijk vandoor zijn gegaan, maar in dit geval besloten ze dichterbij te gaan. Waarom? Om een intrigerende reden: het was namelijk zo dat de kop van de beer vastzat in… een waterton! Hij zat zo in de emmer vast dat, ondanks de eerste pogingen van het paar, het onmogelijk was hem te bevrijden. Bekijk de hele video om te zien wat ze daarna deden. Ik beet op mijn nagels van de zenuwen!

Lees ook  Dit moet je weten over de reuzenvleermuis “van menselijk formaat” die viraal gaat

Geen van deze personen had zich ooit voorgesteld dat ze van zo dichtbij dit gevaarlijke dier zouden zien. Het stel Dean en Samantha slaagde er niet alleen in de arme zwarte beer te bevrijden, maar ze hebben ook een opvang voor dieren genaamd “Happily ever after rescue”. De video van de redding is viral gegaaan en een aantal mensen heeft een Gofundme campagne gestart zodat ze door kunnen gaan met hun opvang. Wat een geweldige mensen!

Lees ook  Na de show probeert deze orka zelfmoord te plegen voor de ogen van het publiek. Een bezoeker filmt het hele gebeuren

De pasgeborene sterft in de handen van de arts. Daar pakt hij een scalpel en begint zijn hart te masseren

De vrouw hoort een gekweld jammeren uit het bos. Wat daar uit de boom hangt zal je hart doen breken