in

Dit minihuis van 26 m² is binnenin je reinste villa!

Christ Heininge bouwt zeer bijzondere huizen. Nadat hij als tiener Japan, Hongkong, Macau en India bezocht, raakte hij gefascineerd door de kleine huizen die mensen daar bewonen. Hij merkte ook in zijn omgeving dat steeds meer mensen genoeg kregen van de verspilling die zo inherent is aan onze cultuur, het teveel aan plaats in huis en het gebrek aan efficiëntie. Hij bouwde daarom een minihuisje in Arizona waarin efficiëntie centraal stond. Het huisje werd zo geliefd dat hij het ondertussen meer dan 100 keer opnieuw bouwde voor anderen. Het huisje overspant niet meer dan 26 vierkante meter.

Lees ook  Iedereen zou dagelijks een glas karnemelk moeten drinken. Het drankje levert namelijk veel gezondheidsvoordelen op!

Vanbuiten ziet het er erg klein uit, maar wacht tot je binnen bent!

In de woonkamer komt veel licht binnen en vanuit de sofa heb je prima zicht naar buiten.

Onder de trap is er veel opslagruimte en een gemoedelijke open haard.

Hier heb je de keuken met alles wat je maar nodig hebt.

De slaapkamer geeft een ruime indruk.

In de badkamer vind je een bubbelbad. Een venster geeft je de mogelijkheid om naar de sterren te kijken terwijl je een bad neemt.

De kasten kunnen indien gewenst vervangen worden door een wasmachine en droogkast.

Lees ook  7 onverwachte dingen waar je veel mag van eten – zonder bij te komen

Niet te geloven wat Christ met een beetje creativiteit en enkele briljante ideeën kan doen met slechts 26 m². En het is duidelijk dat dit soort huizen de nadruk terug op de natuur legt. Het is een geweldig woonconcept dat bewoners bewuster maakt over vervuiling en verspilling.

Ook maak je het huis in een handomdraai schoon en vermijd je dingen in huis te halen die je niet nodig hebt. De prijs van deze constructie bedraagt niet meer dan 60000 euro.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Deze 20 katten wachten hun baasjes op met tragisch nieuws. Nr. 3 heeft iets heel serieus te vertellen.

Vietnamese monnik schokt de wereld met zijn protest. Hij gaat ermee meteen de geschiedenisboeken in!