in

Dit meisje van 5 wordt afgetuigd op de weg. Maar dan verschijnen de motorrijders…

In Albuquerque (New Mexico) vond iets ongelooflijks triests plaats een paar maanden geleden. Een klein meisje van 5 speelde op de stoep toen ze opeens gewelddadig werd aangevallen. De reden: dit meisje had een geestelijke handicap.

Maar deze mannen is deze gruwel te ore gekomen en hebben besloten in te grijpen. Onmiddelijk verscheen een gang van motorrijders, genaamd “The Punishers”. Ze reden tot aan het huis van het kleine meisje en klopten op de deur.

Lees ook  Politie geeft foto vrij van gemeen koppel dat hun hond van de honger en de vrieskoude liet omkomen.

“We wilden alleen even gedag zeggen”, zegt een van de grote bebaarde mannen. Het kleine meisje keek hem met grote ogen aan. “Wij zijn hier voor jou wat er ook gebeurt” zei hij. De Punishers zijn een motorbende zoals je nog nooit hebt gezien.

In hun rijen kun ze ex-politici, veteranen, verplegers, enz. vinden. Hun belangrijkste doel: beschermen en verdedigen van de zwaksten.

Lees ook  Nederlandse gered uit Spaans 'horrorhuis'

Om redenen van veiligheid en privacy blijft het kleine meisje onbekend. In elk geval heeft ze meteen vriendschap gesloten met de motorrijders. Op dit moment heeft ze even vriendschappelijke als vreeswekkende medestanders.

Zie hier het verhaal in video (in het Engels).

De Punishers bestaan door de hele Verenigde Staten. Het is heel goed te weten dat er zo’n soort gang bestaat die te hulp schiet van de personen die het nodig hebben.

7 goede redenen om af en toe een SCHEET te laten. Nummer 3 heeft me echt verrast!

De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.